Prima pagina arrowAltarul ingerului

Altarul ingerului

Un altar dedicat îngerului creează un loc special in casa voastră care facilitează intrarea instantanee în rezonanță cu îngerul vostru păzitor. Am descoperit aceasta într-un mod mai degrabă accidental.
Petrecusem o zi minunată în Yorkshire Moors, Anglia, vizitând Abbey Fountains. Deși abația este în ruine, locul este plin de încărcătură spirituală. Am menționat acest aspect prietenului meu și el mi-a spus că maine voi avea parte de o surpriză și mai plăcută.

angel29.jpgA doua zi am explorat Harrogate precum și cateva anticariate de acolo. Mi-a plăcut atmosfera de acolo dar nu era ceea ce înțelegeam eu prin încărcătură spirituală.
Spre seară am luat cina în casa verișoarei prietenului meu, Sarah.

De îndată ce am intrat în casa ei am simțit o anumită energie peste tot în jurul meu. Era un sentiment uimitor care te învăluia pe neașteptate, totodată reconfortant și spiritual.

Am cercetat încăperea pentru a vedea de unde provine acea energie. Cînd Sarah a ieșit pentru a pregăti cina, m-am ridicat și m-am plimbat prinprejur. Energia părea să emane dinspre o masă micuță, rezemată de perete, langă un ceas vechi. Era ceva definitiv spiritual, dar măsuța nu părea să aibă nimic special. Era confecționată din lemn de mahon și evident era foarte veche. Pe ea se găseau aranjate cateva fotografii printre care și cea a prietenului meu.

Gazda mea se reîntoarse în cameră și acum mă privea zîmbind așteptînd să spun ceva.

"Masa aceasta", spusei. "E ceva spiritual în legătură cu ea . Am simțit de cum am intrat în casă. Ce este?"
"Mă bucur că ți-ai dat seama. Este ceea ce mă susține. Este altarul îngerului meu."

În timpul cinei îmi povesti despre altarul ei.
"Totul a început ca un loc unde să-mi chem îngerul. Nu era un altar propriu-zis. Doream doar un loc în casă unde să mă simt mai aproape de îngerul meu păzitor, și de asemenea un loc pentru el. A ieșit mai bine decît mă așteptam."

Sarah a pus mai întîi o Biblie pe masă, crezînd că asta îi va da o încărcătură mai spirituală.
"Dar nu a funcționat. Totul s-a schimbat cînd am așezat pe masă cîteva lucruri personale foarte dragi mie. După 1-2 săptămîni, le-am schimbat să văd ce se petrece. Am pus cristale, iar mai apoi fotografii a unor ființe foarte dragi mie. Abia atunci am simțit o transformare imediată și puternică. Altarul meu a transformat întreaga casă. Dintr-o stare de tristețe care predomina în casă,  întreaga atmosferă s-a umplut de fericire și strălucire. Casa pare să fi trecut dintr-o iarnă permanentă într-o vară perpetuă."
angel30.jpg
"Te rogi la acest altar?" întrebai.
"Cateodată, cred. De fapt tind să mă rog tot timpul într-un fel. Port mereu o discuție interioară, așa că aș putea spune că mă rog tot timpul".
"Cu Dumnezeu?".
"Da. Poate că nu-l văd în modul în care o faci tu, dar am o idee precisă despre El în mintea mea."
"Cum intri în contact cu îngerul în fața altarului?"
"Simplu. Vine de cîte ori îl chem eu. Dar întotdeauna mă simt atat de aproape de ea (Sarah se referă la îngerul păzitor ca fiind de gen feminin) în preajma altarului. Mă așez în scaunul acela și încep să-i vorbesc îngerului iar el îmi răspunde.
"Ce altceva faci cu altarul?"
"Tot ceea ce intră sau iese din casă poposește pentru un minut pe altar. Pană și mancarea. Chiar și vinul pe care l-am băut în această seară. Cred că prin așezarea lor pe altar devin binecuvantate. Dacă am un cadou pentru cineva, întotdeauna îl așez pe altar după ce l-am împachetat. Aceasta conferă cadoului putere și energie. Fac același lucru cu ceea ce primesc."
"Ce rol au fotografiile?"
Sarah ridică din umeri. "Nu știu, sînt fotografii ale persoanelor pe care le iubesc. Am constatat că ele sunt foarte speciale pentru îngerul meu."
"De asemenea, așez pe altar orice carte înainte de a începe să o citesc. Am senzația că astfel se revitalizează. Þi se pare ciudat?"
"Nu, de îndată ce voi ajunge acasă voi realiza și eu un astfel de altar."

Puteți realiza acest altar ca un loc special în casa voastră. Îngerul vostru păzitor vă va ghida în alegerea acestui loc. Acest loc poate fi situat și în afara casei - de exemplu în grădină, la rădăcina unui copac.
Experimentați cu diverse obiecte și observați care creează mai multă energie. Puteți să puneți fotografii sau lucruri dragi din copilărie. De asemenea, puteți pune cît mai des flori proaspete pe acest altar.
Nu folosiți acest loc doar pentru a depozita diverse obiecte. Tratați-l cu respect.
El poate fi folosit pentru dezvoltare spirituală, vindecare, pentru a răspîndi iubire, compasiune și înțelegere. Puteți transmite energia sa vindecătoare către orice ființă pe care doriți să o ajutați.
De asemenea, puteți folosi altarul pentru a transmite iertarea voastră celor care v-au făcut să suferiți sau v-au făcut vreun rău. Prin acceptarea celorlalți așa cum sînt viața voastră va deveni mai ușoară și mai fericită.
Prin folosirea acestui loc special în mod regulat, relația voastră cu îngerul păzitor și tăramul angelic va deveni foarte apropiată.


Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Poate ca un inger arata ca tot ceea ce noi am uitat: lucruri uitate, sentimente uitate, care nu par cunoscute atunci cand le reintalnim. Pierdute, dar care odinioara au fost ale noastre."
John Ashberry