Prima pagina arrowIngerii devotamentului si iertarii

Ingerii devotamentului si iertarii

lngerii-devotamentului-si-iertarii.jpgIdee-forță: "Îi iert pe toți cei care mi-au făcut rău în trecut, pentru că toți suntem copiii aceluiași Tată Divin."

Simbolism: Acești îngeri sunt reprezentați ținând în mână un crin – simbol al purității pe care ei o dăruiesc acelora care, prin grația lor, învață să ierte. Iertarea ne face să ne eliberăm de lacrimile durerilor trecute și de mânia resentimentelor, pentru a putea trăi apoi, purificați, aici și acum, în compania îngerilor.

Funcția angelică: Îngerii iertării ne ajută să iertăm și să ne eliberăm de trecut.

Darurile spirituale pe care le oferă ființelor umane: Acești îngeri ne ajută să ne înnobilăm ființa și să devenim mai puternici prin iertarea celorlalți; ne învață să trăim în prezent eliberându-ne de trecut.

Acești îngeri ne oferă ajutorul divin când dorim să ne depășim resentimentele. Ei ne îndrumă pentru a înțelege lecția la care am fost supuși în momente grele.

Îngerii iertării sunt reprezentanți iconografic cu o floare de crin în mână, simbol al purității. Ei se roagă pentru fiecare dintre noi să dobândim puterea de a ne dărui total și necondiționat lui Dumnezeu.

Manifestarea deplină a devotamentului implică și iertarea tuturor celor care ne-au pricinuit suferințe. Iertarea nu înseamnă uitare și nu acesta este scopul ei. Pentru a ierta, acești soli angelici ne ajută să ne vedem într-o altă lumină rănile și suferințele din trecut. Dacă îi vom ruga să ne inspire cum să lăsăm mai ușor și mai repede în urma noastră suferința, vom declanșa astfel procesul de vindecare spirituală. Numai renunțarea la resentimente ne oferă șansa de a putea clarifica diferite aspecte ale vieții noastre și ale consecințelor manifestate în prezent.

Altfel vom rămâne prizonierii propriului nostru orgoliu, fără a ne putea transforma viața. Vom crede în continuare că ceilalți sunt cauza necazurilor și durerilor noastre. Drept urmare, ne vom lupta până la epuizare cu himerele ego-ului nostru și poate într-un târziu ne vom da seama cutremurați că ne-am irosit aproape întreaga viață pe nimicuri. Cei care sunt orgolioși sau ranchiunoși nu iartă ușor, dar îngerii iertării și ai devotamentului îi ajută să găsească resursele interioare și curajul necesar pentru a o putea face.

Iertarea ne aduce în suflet Lumina Divină. Lumina Divină trezește forța interioară și aspirația către Dumnezeu. Indirect, puterea de a ierta ne ajută să dobândim și să menținem o stare de sănătate perfectă.

 


Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Ingerii, slujitori ai Gratiei Divine, ne protejeaza."
William Shakespeare