Prima pagina arrowIngerii compasiunii

Ingerii compasiunii

ingerii-compasiunii.jpgIdee-forță: "Grație compasiunii divine, privesc cu detașare și plin de iubire toate situațiile care apar în viața mea".

Simbolism: Crinul pe care îl poartă este simbolul universal al Purității și Adevărului.

Funcția angelică: Revarsă asupra ființelor umane compasiunea sau grația divină.

Darurile spirituale pe care ni le oferă: Întotdeauna când ne simțim slabi și neputincioși, acești îngeri se apleacă asupra noastră cu înțelegere și blândețe. Aduc speranță, încredere în sine și întăresc credința în Dumnezeu.

Ei trezesc compasiunea nesfârșită în sufletul omului. Ne ajută să înțelegem că dragostea dumnezeiască se revarsă fără istovire asupra noastră, ne protejează și ne îndrumă.

Preamilostivirea lor nu este o milă omenească, ci o putere desăvârșită de a empatiza cu ceilalți. Este mai presus de toate capacitatea de a-i ajuta pe cei aflați în suferință. Îngerii compasiunii ne oferă dragostea lui Dumnezeu ca o realitate a vieții. Atunci când, aflându-ne într-o situație dificilă, ne îndreptăm gândul către Divin, suntem ajutați de îngerii compasiunii. Ei ne îndeamnă să fim plini de îndurare și bunătate.

Putem să simțim cu ușurință manifestarea compasiunii atunci când suntem supărați și cineva ne vorbește cu prietenie sau când ne confruntăm cu o anumită problemă, aparent fără rezolvare, și primim “ca din senin” o dovadă că Dumnezeu nu ne-a uitat. Îngerii compasiunii sunt alături de noi atunci când trebuie să depășim evenimentele dramatice din viață și fac posibil un deznodământ fericit. Compasiunea lor se manifestă printr-o forță miraculoasă, care provine direct de la Dumnezeu și le permite să ne ajute prompt dacă îi invocăm atunci când ne aflăm în pericol. Dacă nu suntem conștienți de puterea compasiunii, înseamnă că suntem dominați de egoism.
Compasiunea ne călăuzește spre lumina și dragostea eternă a lui Dumnezeu.


Despre Ingerii compasiunii
Ingerii compasiunii
Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Ingerii nu mor niciodata, voi stiti aceasta."
Anatole France