Prima pagina arrowExercitiu de comuniune cu Arhanghelul Zadakiel

Exercitiu de comuniune cu Arhanghelul Zadakiel

arhangelul_zadakiel.jpgEtapa 1

Vom urmări o stare de relaxare, de destindere cât mai profundă a întregului corp, pornind de jos în sus, relaxând gradat fiecare mușchi, de la tălpile picioarelor și până în zona creștetului capului.

Etapa 2
Aspirăm plini de dragoste și umilință la tot ceea ce este bun, frumos, înălțător, universal valabil, sublim, divin, cosmic. Pe un fond de tăcere interioară, simțim că suntem ființe pure, elevate, pline de iubire, care trăim într-o lume superioară divină.

Etapa 3
Percepem acum prezența Arhanghelului Zadakiel. Vizualizăm cu aripile lui de lumină ne îmbrățișează cu iubire. Ne simțim protejați, în deplină siguranță, ocrotiți. Vizualizăm acum o rază intensă, de lumină alb strălucitoare, care pornește din inima lui și ne îmbăiază întreaga ființă.

Etapa 4
Ne simțim acum scăldați în această lumină alb strălucitoare care infuzează în ființa noastră o stare de mărinimie, compasiune, bunăvoință. Simțim că devenim capabili să iertăm pe toți cei care ne-au greșit și chiar pe noi înșine. Simțim cum inspirația și protecția divină se revarsă asupra noastră, ne simțim capabili să ne rugăm mult mai sincer și mai intens. Putem, la alegere, fie să rămânem interiorizați cu ochii închiși și să savurăm lăuntric aceste stări, fie să privim reprezentările simbolice ale Arhanghelului Zadakiel, care se derulează pe ecran.

Etapa 5
Simțim acum comuniunea plenară profundă cu Arhanghelul Zadakiel. Ființa noastră este deschisă total față de îmbrățișarea sa plină de iubire. Ființa noastră este acum intim unită cu ființa Arhanghelului Zadakiel.

Etapa 6
Revenim acum gradat, păstrând în suflet o stare de recunoștință pentru bucuria și fericirea generate de comuniunea cu Arhanghelul Zadakiel.


Despre Arhanghelul Zadakiel
Arhanghelul Zadakiel
Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Ingerii lui Dumnezeu vin la noi in mod ocultat."
James Russell Lowell