Prima pagina arrowAbatele Eduard Lamy

Abatele Eduard Lamy

lamy.jpgAbatele Eduard Lamy s-a născut în 1853, în regiunea Langres și a murit în 1931. A avut multe viziuni ale Fecioarei Maria și o protecție specială din partea îngerilor. Lucrul cel mai remarcabil la Părintele Lamy a fost intimitatea sa cu îngerii și familiaritatea cu care conviețuia cu aceștia. Apropiații săi l-au văzut vorbind cu ființe invizibile și au auzit uneori chiar și vocile care îi răspundeau. Contele Biver, doctor în litere și științe, o persoană foarte obiectivă, relatează următorul eveniment petrecut la 19 noiembrie 1924:

În acea seară, contele și Părintele Lamy, gazda sa, tocmai se retrăseseră în camerele lor pentru a merge la culcare.
Contele povestește: "La ora 22 eram în pat și am stins lumina. Peste vreo câteva minute, prin cele două uși am auzit o conversație animată în camera bătrânului preot. În tăcerea absolută a nopții, se distingeau cu claritate trei voci de bărbați. Deși era frig, m-am așezat pe pat ca să aud mai bine. ªi totuși, când m-am despărțit de el în pragul odăii lui, aceasta era complet goală! Auzeam anumite silabe, dar nu reușeam să înțeleg nici un cuvânt din ce spuneau cei doi necunoscuți, în timp ce gazda mea se exprima cu voce tare.

Vorbeau toți în franceză. Dimineața, pe la cinci, în timp ce pleca la biserică, l-am întrebat pe Părintele Lamy: "Părinte, ieri seară, după ce mi-ați spus noapte bună, v-am auzit vorbind, am auzit și alte voci... erau îngerii păzitori?" El a zâmbit și mi-a spus: "Se poate. Sunt consolările de seară.

"Pe parcursul zilei, la întrebările pe care i le-am pus din nou, gazda mea mi-a spus că auzisem vocile Sfântului Arhanghel Gabriel și a îngerului său păzitor, dar să nu vorbesc cu nimeni despre aceste lucruri."
Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Ingerii nu mor niciodata, voi stiti aceasta."
Anatole France