Prima pagina arrowIngerii ajutorarii si daruirii

Ingerii ajutorarii si daruirii

ingerii-ajutorarii-si-daruirii.jpg

Ideea forță: "Manifest plin de iubire tot ceea ce este mai bun în mine și, plin de bunăvoință, mă integrez armonios în Univers."

Acești îngeri aduc binecuvântarea lui Dumnezeu tuturor celor care și-au pus viața în slujba semenilor lor. Ei sunt reprezentați ținând în mână un porumbel, simbol al dorinței permanente de a ajuta toate ființele. Îngerii ajutorării sunt întotdeauna alături de toți cei care au înțeles profund necesitatea fundamentală a ființei umane de a manifesta altruismul. Toți cei care își oferă plini de dăruire serviciile pentru ca această planetă să devină mai fericită, iar viața să fie mai bună, sunt puternic impulsionați și mereu ocrotiți de acești îngeri.

Planul îngeresc: Cerul formator

Funcția îngerilor: Ne învață cum să dăruim ajutorul nostru cu toată inima celor care merită.

Misiunea lor pe Pământ: Ne ajută să înțelegem semnificația majoră a actului de a dărui și a primi, să putem aprecia cu discernământ însemnătatea spirituală a ajutorului dat și primit.

Acești îngeri păzitori oferă protecție tuturor celor care fac bine oricărei ființe, binecuvântându-i pe toți cei care au inima deschisă și care sunt oricând pregătiți să facă tot ce le stă în putință pentru ca viața pe această planetă să fie rodnică și fericită. Tuturor celor care cred cu toată ființa lor că este foarte important să-i ajuți pe alții, acești îngeri le oferă energie, inspirație, le facilitează accesul la resurse infinite din macrocosmos, astfel încât ceea ce ei fac să poată fi dus la capăt cât se poate de bine. Mulți dintre noi am avut ocazia să simțim ajutorul neprețuit al acestor îngeri și am remarcat că, atunci când dorim din toată inima să ne ajutăm semenii și să facem ceva pentru ceilalți, suntem mult mai intens susținuți, iar calea ne este netezită mai ușor decât atunci când lucrăm doar pentru noi înșine.

Actul dăruirii se poate manifesta foarte clar în munca celor implicați în viața politică și socială. De asemenea, el poate fi evident și în cazul minunatelor ființe care, având mai multe posibilități decât ceilalți, ajută dezinteresat pe toți cei care au nevoie. Tot aici pot fi incluși vindecătorii și terapeuții altruiști, ca și orice altă ființă umană care ajută oamenii, fără să aibă vreun interes personal.

Acești oameni sunt binecuvântați, deoarece își pun viața în slujba altora. Lumea nu ar fi atât de minunată fără ajutorul celor care au dăruit din energia și resursele lor pentru a schimba în bine viața celorlalți.

Rugăm Îngerii Păzitori ai ajutorării să ne sprijine pentru trezirea și amplificarea resurselor noastre lăuntrice și pentru obținerea lucrurilor necesare pentru a-i putea ajuta pe toți cei care merită și au nevoie de aceasta. Pentru ajutorul dăruit în mod necondiționat, devenim parte activă a lumii în care trăim și ne intregrăm în armonia Vieții Universale. Contribuția noastră la Binele general este directă, adevărată și durabilă.

Ne rugăm acestor îngeri să-i binecuvânteze pe toți aceia care, în orice colț din această lume, fac ca viața noastră să fie din ce în ce mai bună.

 


Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Ingerii pot zbura deoarece ei insisi nu se considera a fi grei."
Cugetare scotiana