Prima pagina arrowIngerii maturitatii

Ingerii maturitatii

lngerii-maturitatii.jpg

Numele ființelor cerești ne dezvăluie calitatea lor divină specifică.
Îngerii Maturității ne ghidează, învață, îndrumă, asistă, însoțesc, inspiră, impulsionează, veghează, ocrotesc și protejează cu divină maturitate angelică.

Îngerii Maturității ne asistă să devenim maturi spiritual
Îngerii Maturității veghează asupra evoluției spirituale, asistă creșterea noastră interioară.
Ne ajută să înțelegem că trecerea anilor nu implică, neapărat, și dobândirea maturității spirituale.

Astfel, cu nesfârșită înțelepciune angelică, Îngerii Maturității ne îndrumă și impulsionează să ne orientăm către Dumnezeu și împlinirea menirii, să ne îndreptăm pe calea maturității autentice, să urmărim într-un mod sincer, în ființa noastră, să devenim maturi încă din tinerețe.
Pentru aceasta, ei ne inspiră să urmărim sistematic să trăim, simțim, gândim, acționăm, relaționăm cât mai matur.

Cu infinită răbdare angelică, Îngerii Maturității ne deslușesc faptul că, maturitatea este o virtute, care la cei mai mulți oameni se acumulează și se șlefuiește printr-o imensă muncă interioară ce se desfășoară de-a lungul anilor și implică multă atenție, vigilență și efort interior asumat și perseverent.
De asemenea, ei ne învață, că ființele umane pot acumula maturitate într-o perioadă mai lungă sau mai scurtă de timp, mai lesne sau cu dificultate, mai direct sau pe ocolite, aceasta și în funcție de experiențele și conjucturile prin care trec, fie că și le doresc sau nu.

Îngerii Maturității ne ajută să conștientizăm faptul că maturitatea spirituală poate fi recunoscută după nivelul de iubire, pace, împlinire, fericire, armonie, bucurie, dragoste de viață, sănătate, forță interioară de care dă dovadă fiiința umană cu ea însăși, cu cei apropiați, cei dragi, familia, societatea, natura, țara, planeta; de asemenea, la ființele luminoase, pure, elevate, ce emană tot mai multă spiritualitate autentică și dau dovadă de aspirație nemărginită către Dumnezeu.

Îngerii Maturității ne ajută să facem diferența între ceea ce ne oferă doar satisfacție trecătoare, plăcere efemeră și ceea ce este cu adevărat bun, util și adecvat pentru noi, și ceea ce noi simțim clar în suflet, în profunzimile inimii, în forul lăuntric, cu ajutorul intuiției sau inspirației că este bine și în armonie cu Legile Divine.
Ei ne inspiră să analizăm într-un mod lucid și detașat toate activitățile și preocupările noastre, să le selectăm pe acelea care ne sunt de un real folos în evoluția spirituală, în viață.

Acești Îngeri ne dăruiesc curaj, încredere în Sine, spirit de inițiativă, promptitudine, eficiență pentru a ne cultiva înțelepciunea, discernământul, atenția, a folosi puterea de care dispunem pentru Binele Universal, aspect care ne împlinește într-un mod profund ființa și existența, după cum se spune în popor: „Bine faci, bine găsești!”.

Îngerii Maturității ne învață să ne formăm un caracter benefic, integru, armonios, să valorificăm calitățile și potențialitățile latente, să avem sufletul treaz, să ne hrănim inima, să ne ascultăm și urmăm intuiția și inspirația, să ne deschidem mintea, să ne rafinăm inteligența.
Acești îngeri ne ghidează să căutăm și să ne aflăm în compania ființelor înțelepte, să apreciem așa cum se cuvine prezența lor inspiratoare și dătătoare de pace, să învățăm și să asimilăm de la ei, să urmăm sfaturile lor competente.

Îngerii Maturității ne îndrumă să fim maturi
Îngerii Maturității ne conduc prin labirintul și provocările vieții, ajutându-ne să atingem culmile spiritualității, să aflăm cine suntem cu adevărat, care este sensul vieții; ne învață să-L regăsim pe Dumnezeu pretutindeni.

Acești Îngeri ne ajută să ne maturizăm, să devenim adulți înțelepți, capabili să-și asume responsabilități, să facă alegeri potrivite pentru fericirea și bunăstarea Universală;
ne sprijină să ne asumăm cât mai conștient responsabilitatea propriei existențe, să dobândim stabilitate spirituală și forță benefică.

Aceste ființe angelice, ne revelează procesul maturizării, ne ajută să realizăm ceea ce ne propunem în viață, să ne îndeplinim impecabil toate responsabilitățile care ne revin.

Ei ne sprijină atunci când avem de luat decizii importante, ne asistă să găsim răspunsuri și soluții geniale la situațiile cu care ne confruntăm în viața profesională sau personală.

Ne impulsionează să luăm hotărâri cu inima, să dăm dovadă de inteligență, cumpătare, chibzuință, prudență, răbdare, stăruință, spirit de prevedere, spirit vizionar, blândețe, toleranță, bunătate, bun simț, sinceritate, umilință.
Îngerii Maturității ne învață cum să fim, să trăim și să acționăm o dată cu trecerea anilor.

Ne susțin să trăim momentul prezent, să savurăm fiecare clipă a vieții, să ne bucurăm și să apreciem la justa valoare tot ceea ce ne oferă viața, toate darurile, surprizele minunate, să ne uimim, să ne minunăm chiar și de lucruri mărunte, aparent neînsemnate, să fim entuziaști, veseli, optimiști, vioi, plini de umor, stenici, ingenioși, inventivi, creativi.

Cu infinită tandrețe angelică, ei ne inspiră ce atitudini să adoptăm, să privim trecerea timpului, fiecare etapă a vieții, întocmai ca pe o minunată șansă de a experimenta trăiri sublime, acumula o vastă experiență de viață, îmbogăți sufletul, inima, mintea, ființa.

Ne ajută să ne dăm seama că este firesc și putem fi maturi indiferent de profesie, ocupație, vârstă, sex, fie că suntem sau nu profesori, educatori, învățători, persoane cu responsabilități, funcții, putere de decizie, conducători.

Acești Îngeri învață și impulsionează ființele mature să împărtășească din cunoașterea și transformarea primită de la viață cu cei tineri, cei mici.

Ei ne dăruiesc disponibilitatea caracteristică ființelor mature de a susține, sprijini, sfătui pe toți cei care au nevoie de un astfel de ajutor.

Îi putem ruga pe Îngerii Maturității să ne învețe cum să ajutăm cu pricepere, plini de răbdare, înțelegere, respect, bunăvoință, amabilitate, iubire și compasiune ființele umane care ne sunt încredințate pentru a le asista în anumite direcții.

Îi putem invoca pe Îngerii Maturității, pentru a vindeca descurajarea, toate fenomenele nedorite legate de înaintarea în vârstă.

Cu multă compasiune, ei ne sprijină, protejează și ocrotesc să nu cădem în capcanele insidioase ale îmbătrânirii: ignoranță, plafonare, blazare, plictiseală, saturație, neputință, slăbiciune, nesiguranță, rigiditate, pasivitate, inerție, singurătate, etc.

Invocarea Îngerilor Maturității

Îngerii Maturității sunt întotdeauna bucuroși să ne ghideze, asiste, impulsioneze, sfătuiască.

Ei sunt reprezentați ținând în mâini lampa înțelepciunii, simbolizând lumina cunoașterii și o trompetă, simbolizând forța sunetului, cea mai elevată dintre cele cinci forme de cunoaștere corespunzătoare simțurilor.

Ei sunt vestitorii stărilor elevate de armonie lăuntrică.

Ne îndrumă să ne asumăm pe deplin responsabilitatea existenței noastre și să devenim din ce în ce mai înțelepți și puternici în bine.

Îi putem ruga, cu credință și sinceritate, pe Îngerii Maturității să ne învețe și ajute să devenim pe deplin conștienți cine suntem cu adevărat și responsabili cum ne trăim viața interioară și exterioară.

Îi putem invoca pe Îngerii Maturității să ne binecuvânteze și îndrume să urmăm cursul evolutiv al vieții, să ne dăruiască luciditate, detașare și liniște interioară în toate situațiile.

Îi putem apela pe Îngerii Maturității, să ne ajute ca toate hotărârile pe care le luăm, să vină din adâncul inimii și nu din ignoranță, egoism, dorință de putere; să ne inspire să punem în practică mereu cunoștințele asimilate și experiența dobândită.

Putem simți prezența sublimă, subtilă, divină, angelică, matură, plină de responsabilitate, îndrumătoare, inspiratoare, impulsionantă a acestor Îngeri atunci când vrem să evoluăm spiritual, să-i ajutăm pe ceilalți, să dăruim din preaplinul nostru celorlați, să ne asumăm așa cum se cuvine și să îndeplinim în totalitate sarcinile care ne revin, să luăm hotărâri înțelepte, să facem mereu numai bine.

Este firesc să manifestăm recunoștință față de Îngerii Maturității pentru toată susținerea și protecția angelică pe care ni le oferă.
Putem invoca Îngerii Maturității, impulsionarea și sprijinul lor oricând, în fiecare zi, pentru noi, cei dragi, cei aflați în suferință, cei care au probleme de sănătate, pentru țară, umanitate și planeta Pământ.

 

Artémia Bivol


Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Nu ca ingerii are fi mai sfinti decat oamenii sau demonii, dar faptul ca ei nu asteapta sfintenia decat de la Dumnezeu ii face intr-adevar ingeri."
William Blake