Prima pagina arrowIngerii miracolului iubirii

Ingerii miracolului iubirii

lngerii-miracolului-iubirii.jpgIdee-forță: "Miracolul iubirii mă face să fiu cu adevărat viu."

Simbolism:
acești îngeri sunt reprezentați între păsările care simbolizează miracolul iubirii. Roțile înaripate simbolizează Corul angelic al Tronurilor. Ochiul de deasupra simbolizează Cerul Paradisului. Inima din partea de jos, împreună cu brațele deschise simbolizează năzuința tuturor oamenilor către dragostea adevărată.

Funcția angelică: să aducă în viața noastră miracolul iubirii.

Darurile spirituale pe care ni le oferă: ne pot ajuta să ne deschidem lăuntric pentru a primi iubirea pe care ne-o dorim, ne învață să apreciem și să ne bucurăm de iubirea care există în viața noastră și să devenim conștienți de miracolul iubirii, a cărei sursă unică este Dumnezeu Tatăl.

Îngerii Minunii Iubirii ne oferă fiecăruia dintre noi posibilitatea de a cunoaște iubirea lui Dumnezeu într-o manieră profundă, plină de semnificații și intimă. Pentru cineva acesta poate fi simțită prin intermediul iubirii părintești, pentru altcineva prin intermediul fraternității care există într-o comunitate spirituală, pentru alții ea poate fi resimțită în relațiile de cuplu armonioase. Fiecăruia dintre noi este dăruit acest miracol potențial al iubirii, și deoarece fiecare ființă umană este în felul ei unică, fiecăreia îi este oferită iubirea lui Dumnezeu într-o manieră unică, cea care este perfect potrivită pentru fiecare.

Aceasta este o infinită Grație ce se manifestă în special în relațiile interumane, în armonia vieții cotidiene, în aspirația către Divinitate, și ne rugăm îngerilor minunii iubirii să o coboare și asupra noastră. Trebuie, de aceea, să fim mereu atenți și detașați de toate elementele și forțele negative, astfel încât să fim elevat receptivi și pregătiți să primim dragostea în viața noastră. Cu cât puritatea noastră este mai mare, cu atât mai mult vom conștientiza puterea de a iubi, îndepărtându-ne de forțele negative și descoperind o comoară unică, divină.

Iubirea este o experiență atât de înălțătoare, încât putem doar să-i mulțumim lui Dumnezeu pentru acest minunat dar. Atunci când ne păstrăm puritatea, când acționăm transfigurator asupra propriei ființe, când avem puterea de a răspunde de faptele noastre și de a rămâne orientați pozitiv, atunci suntem deschiși pentru cea mai minunată experiență pe care spiritul uman o poate avea, aceea a iubirii infinite de Dumnezeu.

Singurul lucru care ni se cere este să fim pregătiți, adică să ne purificăm inimile și să ne deschidem sufletul pentru a putea primi grația iubirii. Iată de ce ne rugăm îngerilor minunii iubirii să ne călăuzească spre acest scop. În clipa în care vom simți în inima noastră dragostea, o vom regăsi și în tot ceea ce ne înconjoară. Iubirea lui Dumnezeu nu cunoaște limite sau încorsetări. Ea pătrunde în fiecare substanță, în fiecare element al creației, fiind energia cea mai rapidă care ne conduce către El.

 


Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Si erau ciobani pe acelasi taram, la stana, care pazeau noaptea oile. Si iata, ingerul Domnului a venit catre ei si lumina Domnului straluci in jurul lor si ei s-au temut tare. Si ingerul le-a spus: Nu va temeti! Iata, eu va anunt o mare bucurie care se va revarsa asupra intregului popor, pentru ca astazi vi s-a nascut Mantuitorul..."
Evanghelia dupa Luca, 2, 8-10