Prima pagina arrowIngerii intuitiei

Ingerii intuitiei

ingerii_intuitiei.jpgIdee- forță: "Creez realitatea din jurul meu cu ajutorul gândurilor pline de iubire pură, divină."

Simbolism: Torța pe care o poartă acești îngeri este simbolul iluminării intuitive. Focul intuiției poate deschide poarta dintre lumea vizibilă și cea invizibilă. Acești îngeri ne permit accesul la o cunoaștere profundă, care este ascunsă, printre altele, în memoria celulelor.

Funcția angelică:
ei le oferă ocazia tuturor oamenilor să aibă acces la tărâmurile paradisiace.

Darurile spirituale pe care ni le oferă: acești îngeri ne pot ajuta să înțelegem adevărata natură a oamenilor și a situațiilor; ne ajută să ne dezvoltăm intuiția și să avem încredere în ceea ce simțim; ne ajută de asemenea să experimentăm viața și prin prisma altor dimensiuni.

Intuiția este capacitatea noastră de a avea acces la propriile noastre percepții interioare. Funcția ei nu este rațională, căci intuiția vine din profunzimile ființei noastre. Ea este precursorul gândirii raționale și este asociată de cele mai multe ori cu ceea ce noi simțim. Intuiția este abilitatea noastră de a percepe ceva ca fiind adevărat, cu o certitudine care vine din adâncul ființei noastre. Este cea mai reală, și din anumite puncte de vedere, este modalitatea imediată de a percepe realitatea proprie și a celorlalți.

Îngerii intuiției ne ajută să acumulăm informații pe care apoi putem să le folosim în mod benefic pentru a crește și a ne dezvolta. Inconștient noi ne folosim intuiția aproape tot timpul ca  pe o modalitate de a ști dacă cineva sau ceva este potrivit pentru noi sau dacă suntem în siguranță. Noi ne putem trezi această calitate prin trezirea conștiinței și prin a ține cont tot mai mult de vocea noastră interioară.

Îngerii ni se revelează adesea cu ajutorul imaginilor, pe care noi apoi le interpretăm cu mințile noastre raționale. Dar pentru a fi capabili să percepem mesajele pe care le primim din lumile angelice  ne este necesară o focalizare clară a intuiției. Este necesar să fim capabili să citim semnele filtrându-le cu ajutorul rațiunii, și decodându-le.

Îi rugăm pe acești îngeri ai intuiției să trezească în noi capacitatea de a fi intuitivi și să ne ajute să știm cum să folosim acest dar. Asta înseamnă că e necesar ca noi să vrem  să recunoaștem proiecțiile propriilor noastre emoții asupra oamenilor și asupra lumii înconjurătoare. Astfel de proiecții adesea ne pot împiedica în a vedea o situație cu claritate. Îi putem ruga pe acești îngeri să ne ajute să avem această capacitate de a percepe situațiile cu claritate și puritate.

Viziunea clară și intuiția sunt daruri pe care le au misticii și care pot fi trezite de către oricine apreciază acest mod de cunoaștere, deși acestea nu au fost apreciate la adevărata lor valoare în occident până de curând. Acești îngeri ne pot oferi realizarea unuia din darurile noastre înnăscute doar dacă noi alegem să asimilăm acest dar pentru noi înșine.

 


Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Te acopera cu aripa lui, si sub aripile sale gasesti adapost."
Psalmi 91, 4