Prima pagina arrowVindecata de Lumina

Vindecata de Lumina

Janet a fost diagnosticată cu carcinom bazocelular, o formă de cancer de piele. Leziunea canceroasă era pe nas, iar doctorii  au insistat ca să o îndepărteze imediat. Iată ce povestește ea:

"Eram în cea mai adâncă stare de depresie și dispersare pe care am trăit-o vreodată.

angel25.jpg Cu două nopți înaintea intervenției chirurgicale dormeam, când am fost trezită de o lumină strălucitoare ce cădea pe fața mea. Am deschis ochii și am văzut o sfera mare de lumină, plutind la aproximativ  doi metri în fața mea. În interiorul ei era o lumină care se rotea ușor, de la stânga la dreapta. Această sferă mi-a vorbit. 'Nu ți-e frică, nu-i așa?'

Perceperea acestei lumini mi-a înlăturat orice teamă. De fapt am fost umplută cu cea mai incredibilă pace pe care am simțit-o vreodată. Cel care vorbea cu mine știa care erau toate problemele si temerile mele. M-am simțit ușurată de toate greutățile.

Dintr-odată, lumina a trecut prin mine. Nu s-a reflectat asupra mea sau altceva de genul asta. Pur și simplu, a trecut direct prin mine. În acel moment, am fost cuprinsă de o iubire necondiționată, care era atât de completă și intensă, încât nu o pot descrie în cuvinte.

Am cerut să fiu vindecată de  cancer. De fapt, m-am rugat. Iar lumina a spus că ceea ce considerăm noi drept  rugăciune este mai mult o plângere, iar noi cerșim frecvent să nu  fim pedepsiți, pentru ceva ce, oricum, vom face din nou în viitor.

Mi-a cerut să mă gândesc la cel mai mare dușman al meu. Apoi mi-a spus să trimit toată lumina mea către el. Am făcut întocmai și, dintr-odată, o explozie de lumină a țâșnit din mine și s-a reîntors ca și cum s-ar fi reflectat într-o oglindă. Am devenit conștientă de fiecare celulă a corpului meu. Puteam chiar să-mi văd fiecare celulă a corpului. Sunetul și viziunea luminii proveneau din ființa mea. Plângeam, râdeam, tremuram, încercam să rămân fermă și să-mi țin respirația. Când mi-am revenit în final, ființa de lumină a spus: 'Acum te-ai rugat, cu adevărat, pentru prima dată în viața ta'."

A doua zi, cancerul lui Janet a dispărut. Este extrem de rar cazul în care  carcinomul bazocelular să dispară pur și simplu.
Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Crede-ma: in tot ceea ce inseamna o incercare, o suferinta sau o datorie, este prezent un inger care te sustine."
Fra Giovanni