Prima pagina arrowUn inger stralucitor

Un inger stralucitor

angel228.jpgPacientul din acest caz știa că va muri deoarece în drum spre spital a simțit o violentă durere la cap și dintr o dată totul s-a luminat în jurul său: "atunci m-am simțit liber și în pace, având această impresie că mă purtam perfect. Am privit dedesubtul mea și am văzut echipa de medici lucrând deasupra mea. Aceasta nu mă neliniștea câtuși de puțin. Mă întrebam și eu de ce oare.

Apoi am fost învăluit într-o lumina închisă ca și cum aș fi trecut printr-un tunel. Am trecut în partea cealaltă a tunelului unde am ieșit într-o lumină albă care avea o licărire blândă. Era fratele meu care murise cu trei ani în urmă. Am încercat să străbat trecerea dar fratele meu nu mă lăsa să văd ce se află în spatele lui. Apoi am reușit să văd ce se găsea în spatele lui. Era un înger de lumină.

M-am simțit învăluit de o forță plină de iubire care era emanată de acest înger care părea să cunoască toate gândurile mele cele mai intime. Eram examinat în cele mai  mari profunzimi ale ființei mele și apoi se pare că am primit aprobarea să văd și alte spirite, cele ale persoanelor care îmi erau dragi și care părăsiseră planul fizic. Apoi trupul meu a sărit în aer în urma șocului electric care mi a fost administrat. ªtiam că urma să mă întorc pe pământ. După ce am trecut de această întâlnire cu moartea nu  mai am nici un fel de teamă față de ea. ªtiu cum arată."


Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Ingerii plutesc catre Pamant si aduc din ceruri ecoul Gratiei si soapta Iubirii."
Fanny J. Crosby