Prima pagina arrowUn inger imens

Un inger imens

angel240.jpgO femeie în vârstă  de șaizeci și nouă de ani și-a adus mașina la reparat la garaj și a căzut în brațele mecanicului ca urmare a unei crize cardiace (acesta îi prezentase o notă de plată puțin cam piperată):

„Am ieșit din corpul meu în mijlocul unui garaj unde îmi adusesem mașina la reparat. Acest lucru s-a petrecut foarte repede, o secundă mai devreme mecanicul mă privea, iar apoi în clipa următoare cu viteza unui avion supersonic eram în afara trupului meu. Apoi s-a format o ceață și o frumoasă lumină de culoarea chihlimbarului a apărut în mijlocul acestei ceți.  Apoi am trăit un minunat sentiment de cunoaștere atotcuprinzătoare: aveam sentimentul că eram o patinatoare care aluneca pe gheață trasând desene magnifice. Eram sigură că Dumnezeu era cu mine și controla tot ceea ce vedeam și gândeam. Era formidabil să fiu acolo împreună cu El! Deasupra acestei lumini chihlimbar se afla un înger imens care mi-am spus că era îngerul meu păzitor.”


Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Este minunat cum fiecare inger, in orice directie si-ar intoarce corpul si fata, il vede mereu pe Dumnezeu in fata lui."
Emanuel Swedenborg