Prima pagina arrowTunelul de lumina duce spre Rai

Tunelul de lumina duce spre Rai

angel26.jpg M-am aflat o dată lângă cineva care urma să moară, cu câteva ore înainte ca acel eveniment să se producă. Fusese o ființă deosebită, de o bunătate aproape ireală în această lume.

Deși aveam în față un om pentru care, în mod evident, desprinderea de corpul fizic era chinuitoare, starea pe care am trăit-o acolo a fost una de pace profundă și înălțătoare, plină de lumină, împăcare, seninătate, liniște.

Am simțit cum, în jurul încăperii și în sus spre înalt, numeroși îngeri, ființe de lumină, îl asistau în acea trecere plini de iubire, solicitudine și chiar cu o atitudine de ceremonie sacră. Prin tunelul acela care se formase spre înalt cobora lumină, iar sentimentul era de legătură cu Dumnezeu, o stare de certitudine că ceea ce se petrece este voia Lui, iar îngerii o exprimă.

Atunci când fiica lui înlăcrimată m-a întrebat: "Oare raiul există? Oare tatăl meu va merge acolo?" i-am răspuns fără ezitare: "Da. Cu siguranță."

Marcel


Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Un inger nu este nimic altceva decat o idee a lui Dumnezeu."
Meister Echart