Prima pagina arrowScris pentru mine

Scris pentru mine

angel199.jpgÎntr-o seară am făcut rugăciunea către îngerul păzitor și a doua zi, având un anumit impas lăuntric spiritual, am simțit impulsul de a citi un anumit pasaj dintr-o anumită carte și am fost uluită să văd că parcă autorul scrisese exact pentru mine acel pasaj și răspundea într-un mod foarte fidel problemei cu care mă confruntam.

Starea care a apărut după acea a fost de o profunzime spirituală excepțională: era ca și cum cerurile se deschideau și îmi comunicau anumite adevăruri cu totul excepționale. Am sesizat într-un mod de asemenea inefabil că aceea era intervenția îngerului păzitor. ªi alteori au mai apărut asemenea revelații, dar acum simțeam foarte clar o anumită prezență, un anumit gen de influx benefic specific.


Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Ingerilor ceresti, slujitori blanzi si plini de sfintenie ai lui Dumnezeu, li se supune intreaga bogatie a naturii si viata spirituala."
Aurelius Augustinus