Prima pagina arrowNovenele

Novenele

angel126.jpgEste cunoscut in crestinism un alt procedeu special de contactare al entitatilor angelice, si anume "novenele".

Acestea reprezinta practici evocatorii sacre care constau in evocarea launtrica, intr-o stare cat mai relaxata si de mare puritate sufleteasca, timp de 9 zile consecutiv, la aceeasi ora si pe cat posibil in acelasi loc, a unor rugaciuni speciale (catre ingeri sau catre Fecioara Maria sau catre Iisus), rugaciuni insotite atunci de consacrare si aprinderea unei lumanari Divinului (sau ingerilor, sau Fecioarei Maria, sau lui Iisus) pentru a ajuta si inspira pe oficiantul acestui procedeu.

Traditia crestina recomanda ca inceputul acestei tehnici sa coincida fie cu data de 15 august (Sarbatoarea Sfintei Marii), fie cu 25 martie(Buna Vestire).

Rugaciunile folosite pot fi "Ingerasul", Psalmul 90 , “Tatal nostru", sau altele pe care le simtiti apropiate sufletului vostru.


Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Ingerilor ceresti, slujitori blanzi si plini de sfintenie ai lui Dumnezeu, li se supune intreaga bogatie a naturii si viata spirituala."
Aurelius Augustinus