Prima pagina arrowNevasta episcopului - The Bishop's Wife (1947)

Nevasta episcopului - The Bishop's Wife (1947)

Episcopul Henry Brougham este atat de obsedat de strangerea fondurilor necesare pentru construirea unei noi catedrale incat isi neglijeaza indatoririle de familie si pe cele profesionale. Rugandu-se la Dumnezeu pentru a primi indrumare, Henry se trezeste cu un oaspete nepoftit in casa lui in persoana unui inger pazitor carismatic si amabil pe nume Dudley. Toti localnicii sunt fascinati de Dudley, cu exceptia episcopului insusi, care are senzatia neplacuta ca acesta vrea sa il inlocuiasca in inima sotiei lui Julia si a fiicei sale Debby. Incercand sa o inveseleasca pe nefericita Julia, ingerul incepe sa se simta irezistibil atras de femeie, lucru pe care il observa si gelosul Henry, care este nerabdator ca musafirul sa dispara cat mai repede din viata lor. Cu ajutorul lui Dudley, Julia isi da seama cat de mult isi iubeste sotul, iar Henry Brougham isi stabileste mai riguros ordinea prioritatilor.


Download: http://fastupload.ro/71e945c5b62a06692d3d3acba1703436.html
Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Nu ca ingerii are fi mai sfinti decat oamenii sau demonii, dar faptul ca ei nu asteapta sfintenia decat de la Dumnezeu ii face intr-adevar ingeri."
William Blake