Prima pagina arrowModalitatea de contactare a entitatilor angelice

Modalitatea de contactare a entitatilor angelice


Vă așezați pe un scaun, având fața orientată către nordul magnetic, cu spatele drept, tălpile pe sol, paralele între ele, fără să se atingă, palmele pe genunchi. Închideți ochii, vă relaxați global, îndepărtați orice fel de gânduri și vă liniștiți cât mai mult.

Împreunați apoi mâinile în fața pieptului, ca pentru rugăciune și, cu multă sinceritate și iubire, spuneți rugăciunea "Tatăl nostru" de trei ori, cu voce tare. După aceasta, rugați-L pe Dumnezeu să vă ajute să contactați telepatic lumea angelică prin imaginea pe care o aveți acum în față.

Deschideți ochii și priviți cu atenție imaginea îngerului. Nu neglijați nici un detaliu, admirați-i frumusețea și urmăriți să simțiți efluviile de energie benefică ce vă cuprind, gradat, întreaga ființă. Rostiți, totodată și ideea-forță ce caracterizează Îngerul respectiv și cu ajutorul căreia veți atrage grația respectivei ființe angelice asupra voastră.

Pe măsură ce simțiți prezența divină a îngerului, puteți să treceți la următoarea etapă.

Închideți din nou ochii și, trăind cât mai intens starea specifică ce v-a fost transmisă, cereți acelui înger să vă ajute în situația concretă de viață pe care doriți să o rezolvați. Gândiți-vă apoi că sunteți deja în momentul în care ați obținut ceea ce ați cerut. Bucurați-vă că totul este așa cum ați dorit.

Mulțumiți, în final, plini de recunoștință, lui Dumnezeu și îngerului cu care ați comunicat, deschideți ușor ochii și treceți, gradat, la alte activități.

Fiți atenți la inspirațiile care vor apărea ca urmare a rugăciunilor voastre, la conjuncturile de viață care pot fi, de multe ori, răspunsuri la întrebările pe care le-ați pus.

angel49.jpgDacă, în timp ce vă rugați, constatați că primiți chiar atunci răspunsuri concrete, este bine să le notați într-un caiet, pe care va trebui să-l aveți la îndemână.

Acest exercițiu simplu trebuie reluat zilnic, până când observați că ați obținut ceea ce v-ați propus.

În afara atingerii acestui scop, puteți fi sigur că aveți, de acum înainte, un nou și minunat prieten divin, care va fi mereu alături de voi atunci când îl veți chema.


Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Si sa stii ca ingerii sunt fiinte sfinte, libere de intunecare prin pasiuni, furie sau tulburare."
Zakariya Al-Quazwini