Prima pagina arrowMa simteam linistita si foarte multumita

Ma simteam linistita si foarte multumita

light02.jpg„Când aveam șaisprezece ani, am avut o EGVM, în timpul unei  intervenții chirurgicale. A fost foarte intensă, dar am împărtășit-o la foarte puțini oameni de-a lungul anilor.

Mi s-au administrat anestezice și eram cu totul dusă, dormind un fel de somn pe care se presupune că trebuie să-l ai când treci printr-o intervenție chirurgicală.

Dintr-odată călătoream undeva și apoi am fost cu o Ființă care radia o iubire nesfârșită. Eram foarte încântată  să fiu împreună  cu ea. Mă gândeam la tinerețea mea și la toate problemele fizice pe care le-am avut, așa că am spus: „Sunt mulțumită că s-a  terminat cu asta”. Ea nu a fost de acord: „Nu ai făcut prea multe”, a spus ea cu blândețe.

Imediat m-a cuprins sentimentul că am o misiune pe care nu am îndeplinit-o. Am spus: „Ah, tu ai dreptate. Poate c-ar trebui să mă întorc.” ªi uite așa m-am întors în corpul meu plin de durere. M-am simțit atât de greoaie și de limitată în interiorul corpului meu, încât m-am umplut de mânie. Am spus „poate “ ar trebui să mă întorc. Dar nu am spus că vroiam să mă întorc.

M-am calmat repede. Din acel moment am avut mereu un sentiment al unei misiuni  de îndeplinit. Simt că se dorea ca să fac ceva bun pentru omenire. Am devenit asistentă medicală, dar nu am încă sentimentul de a fi descoperit  exact ceea ce era necesar să fac.”
Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Ingerii pot zbura deoarece ei insisi nu se considera a fi grei."
Cugetare scotiana