Prima pagina arrowIntorcandu-ma de la scoala, traversam strada...

Intorcandu-ma de la scoala, traversam strada...

angel65.jpgÎntorcându-mă de la școală, traversam strada și neuitându-mă nici în dreapta nici în stânga, m-am trezit brusc cu o mașină frigorifică în fața mea, de o lungime destul de mare (cam 6 metri), și practic era în fața nasului meu ca să spun așa. Eu nu realizasem situația, deci eu nu mă oprisem, eu continuam să merg și nu am putut înțelege cum întrega mașină care avea și lungimea respectivă și mergea și cu viteză mică a putut să treacă într-o fracțiune de secundă, pentru ca eu să pot trece imediat după aceea.

Fusese ca un moment de suspendare, în care eu trebuia să mă fi izbit de mașina respectivă și exact când făceam pasul următor mașina deja trecuse și era deja la vreo 2 metri mai încolo și eu treceam în siguranță și mergeam tot înainte. Totuși după câțiva zeci de metri am început să realizez ce se petrecuse și m-am cutremurat un pic gândindu-mă prin ce aș fi putut să trec. Am realizat apoi că aceasta a fost o intervenție a îngerului meu păzitor.


Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Poate ca un inger arata ca tot ceea ce noi am uitat: lucruri uitate, sentimente uitate, care nu par cunoscute atunci cand le reintalnim. Pierdute, dar care odinioara au fost ale noastre."
John Ashberry