Prima pagina arrowIngerul pazitor scriitor

Ingerul pazitor scriitor

Povestea lui David e simplă și directă. Efectele ce au urmat sunt enigmatice.

"Am avut o hepatită infecțioasă și temperatura ajunsese la 41°C. Eram foarte bolnav și zăceam în pat acasă. Mama  stătea la căpătâiul meu. Doctorul  tocmai îmi pregătise o perfuzie  și-mi pusese  un ac în  vena brațului.

angel18.jpg Eram aproape treaz și-i ascultam vorbind despre cazul meu. Îmi amintesc cum doctorul i-a spus mamei că eram foarte bolnav, dar că n-ar trebui să se îngrijoreze pentru că o mulțime de copii iau boala asta și se vindecă. Deodată am observat o a patra persoană în cameră. Era o femeie în colț, în spatele părinților mei!

În momentul în care am văzut-o, am realizat că eram afară din corpul meu! Deodată am traversat camera și am ajuns lângă femeia aceasta, în spatele părinților mei și m-am uitat în urmă, la corpul meu care era întins în pat!

M-am întors către femeie. Ea îmi făcea semn cu mâna să vin către ea. Cred că era blondă și, cu siguranță, foarte drăguță. Era de asemenea foarte strălucitoare, încât  cu greu puteai să o privești.

Pe cât de repede am părăsit corpul, tot la fel m-am și întors în el. Încă o mai puteam vedea în spatele părinților mei, încercând să mă ia cu  ea. M-am ridicat din pat și m-am  îndreptat către ea, iar brațele mele au  trecut chiar prin ea. Aș fi căzut  dacă tatăl meu nu m-ar fi prins. După cum a fost, cred că m-am ciocnit de sticla de perfuzie.

Le-am spus despre femeia din colț, dar ea a dispărut  în momentul în care ei au privit și nu au putut s-o vadă deloc. Ea era vizibilă  doar pentru mine."

Experiența l-a schimbat imediat pe David. El a devenit foarte introvertit. Decât să-și petreacă mult timp cu ceilalți prieteni, David era mai fericit în lumea interioară pe care și-a creat-o. Totodată el a încetat să mai fie materialist. Pentru un copil de nouă ani, asta înseamnă că nu-și mai dorea toate jucăriile văzute pe piață sau la televizor. El se uita foarte puțin la televizor. Experiența cu "îngerul păzitor" (femeia de lumină) a făcut din David un singuratic fericit.

Îngerul păzitor  nu i-a mai apărut niciodată lui David. Totuși, în timpul perioadelor de stres, când el are nevoie de alinare, femeia de lumină îi este alături. El îi poate simți prezența în cameră, deși nu o poate vedea.

Poate că cel mai misterios lucru legat de îngerul păzitor al lui David este efectul  asupra muncii sale. David afirmă că sunt momente când scrie ceea ce îngerul păzitor îi dictează. La un punct dificil dintr-o povestire, când el se împotmolește cu intriga, fără  a mai putea găsi vreo continuare potrivită, mâna nevăzută a îngerului păzitor îl preia și-l ghidează prin scrierile sale.

"E aproape ca o scriere automată, nu știu cum să descriu altfel", spune David. "Uneori sunt secțiuni întregi din lucrarea mea de care nu-mi amintesc să le fi creat eu. Chiar și soția mea, care lucrează alături de mine, nu recunoaște aceste pasaje ca fiind ale mele.  Ea spune: "asta nu seamănă cu stilul tău", iar eu sunt nevoit să recunosc. Există pasaje în cartea mea ce par a fi ajuns la mine din altă parte."
Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Si sa stii ca ingerii sunt fiinte sfinte, libere de intunecare prin pasiuni, furie sau tulburare."
Zakariya Al-Quazwini