Prima pagina arrowIngerii nu ne lasa la greu

Ingerii nu ne lasa la greu

angel211.jpgPe site-ul dumneavoastra am vizionat rareori videoclipurile, dar in seara aceasta, primind un mesaj pe mail ca este Saptamana ingerilor, am inceput sa citesc din povestirile altor persoane. Trebuie sa recunosc ca mi-au dat lacrimile pentru ca abia acum am inteles "norocul" pe care l-am avut de multe ori in viata..."intuitia excelenta" si asa mai departe. Abia acum am inteles ca de fapt vocea interioara care imi spunea ce sa fac, cu toate ca ratiunea spunea contrariul... era de fapt vocea ingerului meu. Si da...am plans pentru ca l-am neglijat pe ingerasul meu...
Am citit o istorisire in legatura cu un examen a lui Van Helsing daca nu ma insel....si mi-am adus aminte de zecile de evenimente de genul asta pe care eu le-am patit.

Eram in anul 1 de facultate si ma astepta cel mai greu examen posibil. Era un profesor dur, iar examenul se sustinea oral. Mi-era foarte frica si invatam plangand. Cu o seara inainte de examen am realizat ca nu am parcurs cum trebuie nici o treime din materie... m-am rugat la Dumnezeu sa ma ajute, si dintr-o data o voce interioara mi-a spus "Uita-te peste cursul 5". Am inteles atunci care va fi unul dintre subiecte...apoi mi-a spus "cursul 8" si am vazut si al 2-lea subiect. Tot "vocea" mi-a spus "al treilea subiect nu ti-l mai spun"...va trebui sa te multumesti cu atat. Eram sceptica...dar m-am bazat pur si simplu pe acest eveniment divin din viata mea. A doua zi la examen acele doua subiecte erau intr-adevar pe biletul de examen (in ipostaza in care existau 50 de bilete, iar probabilitatea ca amandoua sa fie pe acelasi bilet era minima)...cu toate ca la al treilea subiect am spus foarte putine lucruri, profesorul mi-a pus o intrebare suplimentara si am fost printre singurii elevi din toata facultatea care a luat 10.
Si evenimentele academice de acest gen nu se opresc aici. La unul din examene, tot oral pur si simplu "am stiut ce imi va da"! La un alt examen, la fel de dificil...aveam toate cursurile imprastiate in sufragerie, iar catelul meu alerga prin casa...a ajuns in camera la mine si a sifonat una din foi. "Vocea" mi-a spus "nu mai fi suparata...uita-te pe foaia aceea". Acel subiect mi-a si picat la examen!
Acum cativa ani imi amintesc ca am nesocotit o promisiune facuta Lui Dumnezeu si la examen mi-a picat exact ce nu stiam. Ciudat a fost  ca, ajungand acasa, am vazut la cuprinsul cartii un semn in dreptul temei respective, in ipostaza in care pe tot curprinsul nu exista nici un alt semn facut cu creionul...atunci am realizat ca promisiunile pe care le fac trebuie indeplinite.
Sunt o persoana slaba de inger si de multe ori nu reusesc sa fac acest lucru, dar de un lucru sunt sigura acum...acea "voce" era INGERUL MEU, iar eu pana in acest moment nu am realizat acest lucru...
Pesemne tot el m-a pregatit din timp pentru una dintre cele mai dureroase zile din viata mea...cu 4 zile inainte de moartea bunicii, ingerul mi-a spus ca ceva foarte grav se va intampla...am avut o presimtire pesimista la maxim pana  in seara in care am primit acel telefon ca bunica a murit...
Cred ca de astfel de episoade toti avem parte! Ingerii nu ne lasa la greu si cred ca altfel ne simtim cand stim ca nu suntem singuri... ca ei sunt langa noi cu adevarat!

Elena


Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Ingerii pot zbura deoarece ei insisi nu se considera a fi grei."
Cugetare scotiana