Prima pagina arrowGhetuta roz

Ghetuta roz

Este vorba despre o femeie care, împreună cu soțul ei, și-a dorit foarte mult să aibă un copil și tot nu reușea să rămână însărcinată. Femeia făcea parte dintr-un grup de cântăreți care călătoreau și cântau la diferite evenimente. Celelalte femei din grup au început să o îndemne: "Când ajungem la partea din program în care ne prezentăm fiecare și spunem câte ceva despre noi, ar trebui să le spui oamenilor că te străduiești să ai un copil și să le ceri să se roage pentru tine în această direcție." Grupul respectiv nu interpreta cântece religioase, iar în acel moment cântau pentru o școală – dar femeia s-a hotărât să facă așa cum a fost sfătuită. ªi de atunci încolo, a rugat pe fiecare om pe care l-a întâlnit să o ajute cu rugăciuni.

angel21.jpg Într-o zi, a plecat împreună cu mama ei în Kansas City, în vizită la sora ei, care era studentă acolo. Toată ziua au alergat prin oraș cu treburi. De fiecare dată când coborau din mașină, fata apăsa butonul de închidere centralizată, deoarece era pericol de furt. În timpul nopții, a început să plouă. Dimineața următoare, fiindcă tot mai ploua, au alergat prin parcare până la mașină.  Când mama s-a urcat în spate, a descoperit pe banchetă o ghetuță roz tricotată și a întrebat uimită: "Oare cum a apărut aici?" Toate trei au început să se mire: cine putuse să o pună acolo? ªi cum au făcut asta? ªtiau că mașina fusese încuiată automat. Poate că cineva a văzut-o pe jos și a ridicat-o – dar atunci cum de nu era udă?

Continuau să se uite uimite la ghetuță, când femeia a remarcat: "Se afla pe banchetă ca și cum ar fi fost pusă intenționat acolo."

În weekend-ul acela s-a potrivit să fie sărbătorită Ziua Mamei și ea a aflat că este însărcinată. Nouă luni mai târziu, a născut o fetiță, desigur. Deoarece, spunea ea, ar fi trimis Dumnezeu o ghetuță roz pentru un băiat?
Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Si erau ciobani pe acelasi taram, la stana, care pazeau noaptea oile. Si iata, ingerul Domnului a venit catre ei si lumina Domnului straluci in jurul lor si ei s-au temut tare. Si ingerul le-a spus: Nu va temeti! Iata, eu va anunt o mare bucurie care se va revarsa asupra intregului popor, pentru ca astazi vi s-a nascut Mantuitorul..."
Evanghelia dupa Luca, 2, 8-10