Prima pagina arrowFrederic Delarue - Un dar de vindecare (CD gratuit)

Frederic Delarue - Un dar de vindecare (CD gratuit)

Un dar de vindecare pentru intreaga umanitate. Bucurați-vă!
DOWNLOAD: http://fredericdelarue.com/Musical_Rapture.zip
musical_rapture_cover_cd.jpg
Celestial Joao Cota-Robles' Music (of the Soul) de Frederic Delarue

Patricia Cota-Robles și eu sunt încântat de faptul că muzica lui Joao "Musical Rapture...A Healing Gift for Humanity" a atins atat de multe inimi și a binecuvântat atât de mulți oameni. Entuziasmul tau este minunat!

Mulți oameni întreabă dacă ei pot folosi muzica ca fundal pentru meditatii ghidate, webinarii, videoclipuri YouTube, voice-over, si alte inregistrari. Îmi pare rău, dar trebuie sa refuzam acestor cereri, astfel incat Intenția Divină al acestui Dar Sacru al Muzicii sa fie protejat. Dacă o persoană va înregistra altceva pe aceasta muzica, va interfera cu procesul de vindecare și Intenția Divină a muzicii.
Musical_Rapture_Cover_CD
După cum a declarat Joao:
"Frecvența acestei Muzici Celeste comunica cu Inteligenta Divina a corpului la nivel celular, ridicand conștiința nivelul fiecarei celule. Pe masura ce muzica calmeaza, capacitatea naturala a organismului de a se vindeca singur este îmbunătățită."

"Aceasta muzica sacră este compatibila si lucreaza in armonie cu orice modalitate de vindecare sau tratament medical pe care o persoană poate alege să experiementeze. Muzica rezonează cu o binecuvântare suplimentară pentru toți cei care sufera de orice forma de cancer."

CD-ul complet "Musical Rapture" este de 62 de minute. Puteți descărca mp3-urile cu această muzică sacră GRATUIT de pe site-ul: www.FredericDelarue.com


"Aceasta muzica este un Dar de Sus și nu va fi niciodată cumparata sau vanduta. Vă rugăm sa impartasiti aceasta informatie tuturor celor care simtiti ca ar putea beneficia de acest Dar Sacru de Muzica Cerească." Joao Cota-Robles

Puteti face CD-uri cu aceasta muzică și să le distribuiti gratuit. Puteți imprima imagini pentru coperta CD-ului și crea CD-uri pentru uz personal și pentru a da la prieteni și de cei dragi fără taxe.

Puteți asculta muzică, de asemenea, în grupuri și în timpul sesiunilor de vindecare și de meditații. Fiti creativi în utilizarea acestui cadou minunat, dar vă rugăm să nu inregistrati nimic peste coloana sonora, inclusiv cuvinte scrise.

Sursa: www.FredericDelarue.com
Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Ingerii plutesc catre Pamant si aduc din ceruri ecoul Gratiei si soapta Iubirii."
Fanny J. Crosby