Prima pagina arrowFrederic Delarue - Experienta in pragul mortii (vizitat de Iisus)

Frederic Delarue - Experienta in pragul mortii (vizitat de Iisus)Bunã, sunt Frederic Delarue si am sã vã vorbesc astãzi despre a doua mea experientã din pragul mortii, care s-a petrecut în urmã cu sase ani.

Eu avusesem deja o experientã în pragul mortii la vârsta de 12 ani în Franta. În timpul acelei experiente am întâlnit îngeri si fiinte de luminã în tunel, în drumul cãtre luminã. Când s-a petrecut accidentul, eram în masinã împreunã cu familia mea si de la acea experientã, în care am primit si care a fost cea mai frumoasã binecuvântare pe care am primit-o pe parcursul vietii, am primit un dar frumos de la Dumnezeu, darul paradisiac al muzicii.

De atunci am fost, sunt capabil, sã creez pe loc muzicã pentru o persoanã, pentru un cuplu si câteodatã pentru o audientã. Aceasta îi reconecteazã cu ceea ce ei sunt de fapt. Toate albumele pe care le am, cele sapte albume solo si compilatia pe caream fãcut-o cu Yanni, Kenny G si Kitaro si cu Vangelis numitã "Cousteau's Dreams", aceastã muzicã de fapt nu este muzica "mea", am primit-o, pentru cã eu sunt doar receptorul ei fizic de pe Pãmânt iar eu sunt foarte constient cã nu vine de la mine, nu provine din mintea ci din inima mea,aceastã muzicã vine prin mine. Într-adevãr cred cã acestã muzicã vine de sus si cã este un cadou din ceruri,un cadou pe care l-am primit în cadrul acelei experiente din pragul mortii.

Aceastã a douã experientã din pragul mortii care s-a petrecut acum sase ani, în Statele Unite ale Americii, unde locuiesc acum, si anume în statul California. Mã întorceam de la spectacol si am avut un accident: masina mea s-a rostogolit de sapte ori. Eram singur, multumesc lui Dumnezeu, si am avut leziuni severe la mâini si la fatã; eram pline de tãieturi si de cioburi de sticlã. Plãmânii mi-au fost grav perforati. Doctorii erau foarte îngrijorati datoritã plãmânilor mei. Ce s-a întâmplatcu plãmânii mei? S-au vindecat foarte repede, în câteva ore. Doctorul nu stia ce s-a petrecut.

În acelasi timp nepotul meu, care avea 12 ani la acea vreme, a avut viziuni, el spunea cã are viziuni, venite de la îngeri. El a vãzut un om, cãruia nu-i putea vedea capul. A vãzut un om pe un pat în spital si a mai spus cã doi îngeri aurii uriasi l-au vindecat pe acel om. Astfel, atunci când a auzit despre accidentul meu de masinã, cã am fost grav afectat si cã plãmânii mei au fost perforati, el a fãcut legãtura dintre evenimente si a exclamat: "O, Doamne, de aceea mi-au trimis îngerii acel mesaj, si de aceea nu ti-am vãzut fata, pentru ca sã nu-mi fac griji pentru cã ei nu voiau ca eu sã fiu îngrijorat." Acel accident de masinã, a reprezentat un moment foarte important din viata mea în cadrul cãruia s-au petrecut o multime de vindecãri prin intermediul muzicii mele. Oamenii întreabã o multime de lucruri iar unii oameni, au fost de asemenea extrem de sceptici si rãutãciosi. Stiti, aceia care nu cred în miracole, si în special nu cred în vindecãri prin intermediul muzicii cântate de cãtre un tip... Ei sunt foarte ofensivi.

Astfel am avut si eu unele dubii care existã în mod normal în orice fiintã umanã si mama mea are unele îndoieli uneori asta este viata, este normal! Asa sunt oamenii. Eu chiar l-am rugat pe Dumnezeu, l-am rugat sã-mi valideze unele lucruri asupra cãrora mã îndoiam, iar aceasta a reprezentat probabil o co-creatie de-a mea, pentru cã mi-a permis ca sã primesc rãspunsurile.

Cum? Ei bine, în ziua urmãtoare accidentului meu de masinã în spital, am fost vizitat de cãtre Iisus. El mi-a spus,"Ia-mã de mânã, trebuie sã-ti arãt ceva. Am ceva sã-ti arãt." L-am luat de mânã, si instantaneu am intrat într-un alt tãrâm l-am luat de mânã si "bum", s-a deschis o fereastrã dupã care ne aflam în mijlocul desertului. Era plin de oameni peste tot, el a spus: "Mergi împreunã cu acei oameni si priveste la ceea ce fac. Atunci când va veni rândul tãu, vino în fatã."

Astfel L-am privit si am vãzut cum se realizeazã vindecãri si acesta este cel mai frumos moment din viata mea vreau sã spun, încã unul, o altã binecuvântare deghizatã în acest accident... Aura Lui era enormã, era ceva incredibil,nu am mai vãzut asa ceva. Unii oameni ar spune cã în timp ce cânt, cã atunci când cânt pe scenã, aura mea se mãreste în timp ce cânt pe scenã, cã uneori ocupã toatã scena, este vorba despre mica scenã a unui teatru, dar în acest caz vorbim despre imensul desert, iar aura lui Iisus cuprinzând întreaga suprafatã. În momentul în care oamenii intrau în perimetrul aurei sale ei începeau sã se abandoneze,este ca un soc, te abandonezi ca atunci când îti pierzi rezistenta, forta, ceea ce-ti permite sã te abandonezi mai mult. Eu nu am înteles niciodatã pe vremea când eram copil,în Franta, când l-am întrebat pe preotul catolic de ce trebuie sã ne abandonãm Fecioarei Maria, sau statuii lui Iisus, ei deveneau foarte nervosi si nu aveau nici un rãspuns pentru aceasta. Spuneau doar cã e în semn de respect, trebuie sã respecti. Dar nu eram foarte convins de ce, nu stiu, nu pot sã-l respect pe Iisus fãrã a îngenunchia, nu are nimic de a face cu aceasta. Astfel am înteles semnificatia gestului de a îngenunchia pentru cã oamenii, cu cât mai multi oameni strãbãteau suprafata aurei sale incredibil de imense corpurile lor începeau sã tremure si deveneau slãbite, iar când întrebau de ce se simt slãbiti trecea o vreme în care nici nu se puteau tine pe picioare. Apoi ei trebuiau sã îngenunchieze, ei doar stãteau în genunchi si multi dintre ei, terminau în a-l atinge pe Iisus, îngenunchiati fiind iar ei strãbãteau câtiva pasi în genunchi fiind iar Iisus doar le punea palma pe cap, pentru cã vindecarea era deja în procent de 90% fãcutã, în acel moment.

El doar pecetluia vindecarea. Iar când mi-a venit rândul sã vin în fatã, Iisus mi-a spus "Acum întelegi cum actioneazã muzica ta". Muzica vine de Sus, deci... De la El, de la îngeri, din Ceruri, prin mine... eu sunt instrumentul de fapt si ea alcãtuieste o aurã iar când tu ajungi sub influenta acelei muzici, prin acea aurã poti primi miracolele. Este foarte simplu. "Ochii inimii tale."

Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Crede-ma: in tot ceea ce inseamna o incercare, o suferinta sau o datorie, este prezent un inger care te sustine."
Fra Giovanni