Prima pagina arrowFecioara Maria si profetiile Apocalipsei

Fecioara Maria si profetiile Apocalipsei

În 1914, cu trei ani înainte de Fatima, Fecioara Maria a apărut în Ucraina, unde a revenit în aprilie 1987, când i-a apărut unei fetițe de 12 ani, căreia i-a spus că vremurile din urmă au venit și că, dacă Rusia nu se va întoarce la creștinătate, va avea loc și un al treilea război mondial, și că întreaga lume se îndreaptă către ruină.

Ucraina era crucială în convertirea Rusiei și în instalarea păcii în lume.

maria.jpgSora Lucia, într-o perioadă în care Vaticanul încă îimai permitea să se exprime, i-a declarat părintelui Fuentes că am intrat deja în perioada vremurilor din urmă, amintind de mesajul apocaliptic al Sfântului Ioan.

În mod paradoxal, nimeni nu pare să fie interesat de miracolele și mesajele contemporane ale Fecioarei, precum acele statui care plâng și care se întâlnesc aproape peste tot în lume, în Columbia, în Italia, în Statele Unite, în Japonia și chiar și în Bangladesh. Peste tot, mesajul pare să fie același: amenințarea cu pedeapsa, o pedeapsă "mai mare decât potopul", "așa cum nu s-a mai văzut", "foc va cădea din cer și va distruge o mare parte din omenire, nescutind pe nimeni", "iar supraviețuitorii vor fi atât de înspăimântați, încât vor regreta că nu au avut soarta celor morți".

Genialul părinte Malachi Martin este însă acela care ne va da (o dată în plus) răspunsul final, în cadrul unui interviu-fluviu realizat pentru site-ul de internet dedicat operei sale literare, iar aceasta cu foarte puțin timp înainte să moară. În ciuda oboselii și a sănătății sale șubrede, de data aceasta părintele a fost mai clar, iar ceea ce a declarat nu are nimic de-a face cu dezvăluirea oficială făcută de Vatican:

"Părintele Malachi Martin: În 1917, trei copii au afirmat că au văzut-o pe Fecioara Maria, aceasta transmițându-le anumite mesaje specifice pentru creștini și pentru Papă, mesaje mai mult decât îngrozitoare despre pedeapsa dumnezeiască pentru omenire. Ele preveneau oamenii cu privire la o mare nenorocire care se va abate asupra lor în cazul în care vor continua să păcătuiască. Au fost trei revelații divine, însă ultima a rămas secretă, nefiind încă dezvăluită oamenilor, dar fiind consemnată pe o coală de hârtie.

 [Fecioara Maria] prevestește [în cadrul celui de al treilea secret] că vor fi războaie, boli, cănațiuni întregi vor dispărea, că vor fi trei zile de beznă, epidemii care vor șterge într-o singură noapte țări întregi de pe hartă și că suprafețe de uscat vor fi înghițite de ape, devastate de tornade și de furtuni.

Acesta nu este deci un mesaj prea plăcut, iar lui Ioan Paul al II-lea nu-i convenea deloc aceasta. Așa că el a lăsat dintr-o dată toate acestea într-un plan secund, deoarece, în opinia lui, omul este binecuvântat și tocmai de aceea el va reuși și trebuie să fie ajutat să-și construiască așezările și comunitatea. Este o filosofie cu totul diferită.

Întrebare: Care este rolul Rusiei în viziunea de la Fatima?

MM: Rolul Rusiei este unul foarte important. Dacă dăm crezare viziunii de la Fatima, atunci lucrarea de mântuire a lumii și de vindecare de toate relele acesteia trebuie să înceapă cu Ucraina și cu Rusia [atât de marcate de experiența comunistă]. Tocmai de aceea, Fecioara Maria a vorbit atâta despre Rusia, care trebuie să fie cea dintâi vindecată de păcatele sale, ceea ce va permite apoi mersul spre mai bine și îndreptarea restului lumii. Este un mesaj foarte straniu, întrucât noi, occidentalii, am fi putut crede că mântuirea lumii va veni dinspre Vest, dar se pare că nu este așa. Conform viziunii de la Fatima, salvarea noastră va veni dinspre Est, și în special din Ucraina și dinRusia, ceea ce este în sine un fapt extraordinar".

Din tot ceea ce a apărut în ultimele două decenii și din toate cărțile despre Fatima publicate în ultimii 70 de ani, cărțile și interviurile părintelui Martin sunt singurele care oferă cheile acestui foarte apăsător și incomod secret, și înțelegem astfel de ce Biserica Romano-Catolică nu l-a făcut public: ierarhii au considerat că nu avea niciun rost să-i sperie pe credincioși, care oricum sunt din ce în ce mai puțini. Să examinăm mai îndeaproape cuvintele folosite de către părintele Martin pentru a explica "secretul". Dispunem de trei elemente:

1) "Epidemii care vor șterge de pe hartă țări întregi într-o singură noapte";

2) "Suprafețe de uscat vor fi înghițite de ape, devastate de tornade și de furtuni ";

3) "Trei zile de beznă".


Epidemiile capabile să ucidă într-o singură noapte populația unei țări pot fi, de exemplu, generate de centralele nucleare, aflate în pană din cauza unei canicule foarte puternice sau a unui eveniment care provoacă în serie dezastre de tipul celui care s-a petrecut la Cernobâl. Al doilea aspect se referă la tot ceea ce oamenii de știință spun referitor la încălzirea globală și la modificarea nivelului apelor oceanice. Aproape că am putea spune "nimic nou", cu excepția celor trei zile de beznă. Fecioara Maria a anunțat că, dintr-un motiv sau altul, nu vom vedea lumina Soarelui timp de trei zile (acest aspect va fi abordat într-unul din capitolele următoare).

Revenind acum la Ucraina, nimeni nu a vorbit vreodată despre ea că având o legătură cu cel de-al treilea secret de la Fatima. Nimeni, cu excepția părintelui Malachi Martin.

Dintr-un anume punct de vedere, un mister marial este, analogic vorbind, precum o păpușă Matrioșca; un mister poate să ascundă un al doilea mister, și tot așa. Grație acestei fraze-cheie rostite de acest preot remarcabil, putem îndrăzni să credem că am găsit calea de urmat. În 1914, cu exact trei ani înainte de Fatima, Fecioara Maria a apărut în Ucraina în satul Hrușiv. Sătenii au văzut-o plutind deasupra cupolei micii biserici din lemn care poartă hramul Maicii Domnului a Sfintei Treimi, biserică renumită totodată pentru o icoană și pentru un izvor miraculos al Fecioarei Maria. Ceea ce ea a spus la această apariție ne dă fiori: "Timp de 80 de ani, credința voastră va fi atacată și voi va trebui să suferiți apărând-o". "Pentru credința voastră, veți fi persecutați de bolșevici". Părintele Romaniuk de la biserica ucraineană din Paris afirma la un moment dat, în treacăt, că de la instalarea comuniștilor la putere, mai mult de 3.000 de preoți au fost deportați în Siberia. Părintele Martin, la rândul lui, nu a ezitat să spună lucrurilor pe nume: "Este un lucru foarte greu de spus, însă nu există o Biserică mai coruptă decât Biserica Ortodoxă rusă. Începând din 1928, Biserica rusă a fost mâna dreaptă a guvernului sovietic, acceptând exterminarea a milioane de ucraineni, de catolici, cât și exterminarea tuturor episcopilor și a tuturor preoților din Ucraina, iar acest lucru s-a petrecut și pe întreg teritoriul Rusiei. Toți cei care nu semnau manifestul comunist erau uciși, iar aceasta nu i-a deranjat absolut deloc pe prelații trădători. Mai mult decât atât, ei chiar au spionat Biserica în favoarea comuniștilor.

Există o lege a dezvoltării umane: dacă este aplicat un astfel de regim la două generații succesive, principiile morale și spirituale vor fi aproape complet dezrădăcinate și oamenii nu își vor putea reveni de pe o zi pe alta doar pentru că li se spune: «gata, acum sunteți liberi». Sufletul lor este deja corupt. Au acceptat și au trăit într-o minciună. Ei s-au luptat cu cel mai rău dintre dictatorii pe care lumea i-a avut vreodată, dictator care poate să revendice uciderea a cel puțin 66 de milioane de compatrioți. Câți oameni se pot «lăuda» că au ucis 66 de milioane de oameni, că acest lucru nu îi îngrijorează și că sunt adorați în calitate de «Tătuci ai popoarelor»"?

Cele revelate în apariția Fecioarei din 13 februarie 1914 s-au adeverit. Ceea ce este și mai surprinzător este că Fecioara Maria nu a uitat acest mic sătuc din Ucraina, întrucât a revenit în acel loc la exact un an de la accidentul de la centrala nucleară de la Cernobâl, și anume pe 27 aprilie 1987! Ea i-a apărut atunci unei fetițe ucrainene în vârstă de 12 ani, pe nume Marina Kizin și a plutit deasupra bisericii, exact la ora când se petrecuse explozia cu un an în urmă. Ortodocșii, musulmanii, protestanții, evreii și catolicii care au avut privilegiul de a o vedea în această misterioasă lumină divină argintie, având o înălțime de 200 de metri, care plutea deasupra bisericii (fapt care s-a petrecut până în 15 august), au descris-o purtând o minunată rochie sobră, asemănătoare cu cea din icoana Maicii Domnului de la Kiev. După câteva săptămâni de apariții succesive, autoritățile comuniste au trimis soldați ruși (așa cum s-a petrecut și la Fatima) pentru dispersarea mulțimii, însă cum soldații vedeau și ei apariția, aceștia au rămas nemișcați, fiind fascinați de aceasta.

Mesajul Fecioarei este răspunsul direct la întrebarea de ce mântuirea lumii trebuie să înceapă cu Ucraina. Jurnalistul Roy Abraham Varghese notează, într-un articol din revista săptămânală Maica tuturor popoarelor, consacrată Fecioarei Maria: "Aproximativ 500.000 de persoane au asistat la aparițiile Fecioarei Maria până la data de 15 august. Fecioara Maria a spus: «Am venit în mod special pentru a-i mulțumi poporului ucrainean, deoarece voi sunteți cei care au suferit cel mai mult pentru biserica lui Hristos în ultimii 70 de ani. Am venit ca să vă liniștesc și ca să vă spun că suferințele voastre se vor sfârși în curând. Ucraina va deveni un stat independent»".

Înainte ca ea să își facă apariția, o lumină strălucitoare a acoperit biserica și împrejurimile; această lumină a putut fi văzută pânăși în programele de televiziune. Fecioara Maria "ieșea" din această lumină și plutea deasupra bisericii. Cu privire la catastrofa de la Cernobâl, ea a spus:

"Nu-i uitați pe cei care au murit în acest dezastru. Cernobâl este o chemare și un semn pentru lumea întreagă. Iertați-i pe dușmanii voștri. Prin voi și prin sângele martirilor va veni convertirea Rusiei. Pocăiți-vă și iubiți-vă unii pe alții.

Au venit timpurile acelea care au fost vestite ca fiind vremurile din urmă. Priviți nefericirea care covârșește lumea…păcatele, lenea, genocidurile.

Rugați-văpentru Rusia. Asuprirea și războaiele continuăsă sălășluiască în mințile și în inimile oamenilor. Cu toate acestea, Rusia continuăsă-L renege pe Fiul meu. Rusia respinge viața cea adevăratăși continuă să trăiascăîn întuneric…

Dacă Rusia nu se întoarce la creștinătate, va avea loc și un Al Treilea Război Mondial și lumea întreagă se va îndrepta spre ruină."

În cartea sa, "La Foudre de la Justice" ("Fulgerul dreptății"), Ted Flynn completează și întărește citatul de mai sus din cuvintele Fecioarei Maria:

"Vin la voi cu lacrimi în ochi și vă implor: rugați-vă și vă osteniți pentru binele și pentru slava lui DUMNEZEU. Ucraina a fost prima țară care s-a pus sub oblăduirea Împărătesei binelui și a Slavei lui DUMNEZEU (încă din 1058) și de aceea v-am luat sub ocrotirea mea. Dăruiți-vă lui DUMNEZEU, căci fără aceasta nu există fericire și nimeni nu va ajunge în Împărăția cerurilor fără această dăruire.

Trebuie să ajungeți la Inima lui DUMNEZEU și să trăiți în unitate. Iubesc Ucraina și îi iubesc pe ucraineni pentru credința și pentru suferințele lor, căci Iisus Hristos și cu mine ocrotim Ucraina pentru slava și viitorul Împărăției lui DUMNEZEU pe Pământ. Ucrainenii trebuie să devină apostolii lui Hristos pentru poporul rus, căci, dacă Rusia nu revine la creștinism, va avea loc un al Treilea Război Mondial.

Atitudinea Ucrainei este crucială în convertirea Rusiei. Ucraina este cheia pentru instaurarea păcii în lume. Iar Rusia este cea care va converti Occidentul. Însă scânteia care va provoca toate acestea va veni din Ucraina."

"Secretul" de la Fatima începe să capete un nou contur grație acestor două apariții din Ucraina, prima cu trei ani înainte de Fatima, iar a doua la un an după accidentul de la Cernobâl. Simbolic vorbind, nerespectarea cuvântului Fecioarei Maria va aduce moartea (prin iradiere). Din nou, Fecioara Maria a făcut o referire la "vremurile din urmă".
 
Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Ingerii pot zbura deoarece ei insisi nu se considera a fi grei."
Cugetare scotiana