Prima pagina arrowCum se poate comunica cu ingerii

Cum se poate comunica cu ingerii

angel291.jpg
Îngerii fiind mereu lângă noi, comunicarea cu ei se rezumă la a fi atenți și a percepe lumile subtile. Gândul nostru îndreptat către ei îi cheamă. Orientarea asupra inimii ne face să-i simțim. Dacă dorim și să îi auzim, este necesar să învățăm “să ne ascultăm vocea inimii”. Făcând aceasta, ei ne vor putea transmite mai ușor de ce anume avem nevoie pentru a trece cu bine de problemele vieții, pentru a fi mai fericiți, mai înțelepți, mai plini de înțelegere și iubire.

Atunci când gândul nostru nu se orientează asupra lor, chiar dacă ei ne sunt alături, le este mai greu să ne îndrume, iar noi, chiar dacă primim sfaturi din partea lor, ne este dificil să le distingem și desigur, să le aplicăm. Orice om, conștient de acest lucru sau nu, are un înger păzitor. Important este faptul că odată devenind conștienți de prezența sa și urmărind apoi sistematic să îl apelăm, pentru el este mai simplu să se manifeste.
Þinând cont de legea rezonantei, noi atragem în viața noastră exact evenimentele care sunt asemenea gândurilor preponderente. Această lege fundamentală se aplică și ființelor angelice. De aceea, fiind lucizi mai mereu și trăind clipa prezentă, avem posibilitatea să găsim răspunsurile lor nu doar în interiorul nostru, ci și în acțiuni exterioare.

Apare o înțelegere mai bună, o să dau un exemplu chiar din viața mea: Fiind la un moment dat bolnavă (o boală minoră, de altfel), m-am programat la un medic homeopat. Deoarece am avut și alte lucruri de rezolvat, eram, cu vreo două ore înainte, gata de a pleca spre cabinet; mai precis, în stația de autobuz. Îmi puneam intens întrebarea: „Să mă duc acum, poate medicul să mă primească mai repede?”. Am făcut pentru aceasta apel la îngerii mei păzitori. ªi fiindcă autobuzul trebuia să sosească, mi-am ridicat privirea din pământ și chiar deasupra mea am zărit un afiș enorm, pe care scria cu litere mari: „Tot înainte!”. În aceeași clipă a ajuns și autobuzul, așa că am ascultat îndemnul citit și am urcat. Ajunsă la destinație, mi-am pus, din nou, neîncrezătoare, aceeași întrebare. Mă aflam în fața unui bloc de zece etaje, la parterul căruia se găseau mai multe cabinete. Exact atunci, din interiorul blocului care era prevăzut cu interfon, a ieșit o persoană și mi-a spus: „Intră!”. Eram într-o stare plăcută, de relaxare; întrebarea care îmi revenea în minte era, de altfel, printre puținele gânduri pe care le aveam. ªi am intrat. Pe prima ușă din stânga, am văzut numele medicului la care eram programată, dar pe care nu îl cunoșteam. Am intrat, iar în sala de așteptare tocmai se deschise și ușa de la camera medicului. Văzându-mă, m-a invitat înăuntru. I-am spus de ora la care trebuia să vin, iar el, foarte mirat, a descoperit că nu eram trecută în agenda sa. În plus, nici nu era homeopat, ci medic alopat. M-am întrebat acum, oarecum bulversată: „Ce se petrece?” Iar răspunsul nu a întârziat să apară. Doctorul, văzând că erau neconcordanțe, mi-a spus că la același parter, chiar la apartamentul din fața ușii pe care am intrat, mai era un cabinet; homeopat. Doar că medicul nu-și pusese încă plăcuța cu numele său și cu orarul. I-am mulțumit și am ieșit. Chiar în momentul în care am ajuns în holul blocului, ușa de la respectivul cabinet s-a deschis, iar o persoană în halat alb m-a întrebat: „Aveți programare aici?” Am răspuns simplu: “Da”. La începutul consultației, am aflat că la ora la care eram programată el trebuia să plece din oraș; era deci foarte bine că am ajuns mai repede. În încheiere, menționez că afecțiunea minoră de care sufeream, dar pe care nu reușiseră să o trateze cu succes mai mulți doctori la care fusesem în cursul a aproximativ doi ani, a dispărut prin tratamentul pe care l-am primit, în două săptămâni.
Iată cât este de important să recunoști și să ții cont de sincronicități!

Nu e târziu niciodată să ne reîntoarcem fața către îngeri, căutându-i în inima noastră și ascultându-le vocea reverberând în ea. Dragostea noastră pentru ei trebuie să se manifeste mai mereu. Fiindcă ceea ce ne apropie cel mai mult de îngeri este dragostea. Atunci când iubim, ființele angelice ne îmbracă în puful aripilor lor, luminându-ne sufletul și îmbunătățind viziunea noastră asupra vieții și chiar viața însăși.

Vom reda în continuare câteva metode prin intermediul cărora reușim să comunicăm cu îngerii și să percepem lumea lor.

Cel mai la îndemâna mod de a intra în contact cu îngerii este să rostim rugăciunea Înger, Îngerașul meu, conștientizând fiecare cuvânt și simțind în inimă prezența îngerului păzitor.

O altă metodă este rostirea din suflet a Psalmului 90 intitulat și O cântare de laudă a lui David [pentru bunul Dumnezeu] E bine de știut că scrierile teologice afirmă despre acest psalm că el îi conferă celui ce îl recită adesea interior, meditând cât mai profund asupra lui într-o stare de liniște și puritate sufletească certitudinea de nezdruncinat a protecției divine. Pot fi astfel evitate evenimentele cu caracter nefast, manifestându-se de multe ori un ajutor providențial chiar și atunci când acest ajutor părea a fi ceva imposibil. Iată textul psalmului:

“Cel ce locuiește mereu numai cu ajutorul Celui Preaînalt, care este Dumnezeu Tatăl, sub acoperământul Dumnezeului Cerului va sălășlui. El va zice Domului Dumnezeu: „Tu ești sprijinitorul meu, Tu ești mântuirea mea, spre Tine, Dumnezeul meu voi nădăjdui mereu!” . Puterea lui Dumnezeu te va izbăvi din cursa vânătorilor celor răi și de cuvântul tulburător. Cu spatele Său te va umbri pe tine și sub aripile Lui tu vei nădăjdui; ca o armă de neînvins te va înconjura atunci adevărul Lui. Cu puterea lui Dumnezeu mereu în tine, nu te vei teme de frică de noapte, nici de săgeata ce zboară ziua. Tu nu te vei speria de toate cele care umblă în întuneric și nici de molima ce bântuie întru amiază. Cădea-vor secerați din imediata ta apropiere 1000 și zece mii vor cădea de-a dreapta ta, dar de tine nimic rău nu se va apropia. Mereu calm și fericit cu ochii tăi vei privi, și răsplătirea păcătoșilor după faptele lor o vei vedea. Pentru că tu doar pe Domnul Dumnezeu care este mereu nădejdea ta și Cel Preaînalt, l-ai pus scăpare ție. Nu vor veni niciodată spre tine relele și violența nicicând nu se va apropia de lăcașul tău, căci îngerilor săi de lumină, Domnul Dumnezeu le va porunci ca pe tine să te păzească mereu în toate acțiunile și căile tale. Pe mâini și pe aripi te vor înălța pe tine îngerii Domnului., că nu cumva să împiedici de vreo piatră piciorul tău. Peste aspidă și vasilisc [acestea sunt reptile fabuloase care ucid prin puterea teribilă a privirii pe cel ce se apropie de ele, sau cu otrava sufletului pe cei care nu le priveau; ele simbolizează pericolele de moarte ale vieții ce nu pot fi zărite la timp de ființa umană și de care doar protecția îngerilor de lumină ai lui Dumnezeu o poate paăzi] tu vei păși și vei călca triumfător peste leu și peste balaur. Căci de vei nădăjdui către Mine, Eu îl voi izbăvi pe el, zice Domnul Dumnezeu și Îl voi ocroti pe el, căci a cunoscut și a crezut cu tărie în numele Meu. Striga-va când va avea nevoie către Mine și atunci Eu îl voi auzi pe el; alături de el voi fi mereu la necaz și îl voi salva pe el și-l voi face să urce către Mine. Cu multe zile fericite îl voi umple pe el și-i voi arăta lui mântuirea și slava Mea.”

Este cunoscut în creștinism un alt procedeu special, și anume novenele . Acestea reprezintă practici evocatorii sacre care constau în evocarea lăuntrică, într-o stare cât mai relaxată și de mare puritate sufletească, timp de 9 zile consecutiv, la aceeași oră și pe cât posibil în același loc, a unor rugăciuni speciale (către Iisus sau către Fecioara Maria sau către îngeri), rugăciuni însoțite atunci de consacrare și aprinderea unei lumânări Divinului (sau îngerilor, sau Fecioarei Maria, sau lui Iisus) pentru a ajuta și inspira pe oficiantul acestui procedeu. Tradiția creștină recomandă ca începutul acestei tehnici să coincidă fie cu data de 15 august (Sărbătoarea Sfintei Marii), fie cu 25 martie (Buna Vestire). Rugăciunile folosite pot fi Înger îngerașul meu, Psalmul 90, Tatăl nostru, sau altele pe care le simțiți apropiate sufletului vostru.

O altă metodă de a percepe ființele angelice se bazează pe o descoperire uluitoare a doctorului Masaru Emoto. Experiențele sale revelează indubitabil existenta energiilor subtile, precum și influența evidentă pe care gândurile, sentimentele, muzica, imaginile, o pot avea asupra materiei. El a demonstrat că apa este purtătoare de informație și poate fi foarte ușor impregnată cu diferite energii. În experiențele de cristalizare a apei, încărcătura energetică benefică (provenind de exemplu de la o muzică armonioasă sau de la o rugăciune) este obiectivată în cristale simetrice, de forme foarte frumoase. Astfel, dacă apa e încărcată cu energii malefice (muzica heavy metal, rock, cuvinte obscene), ea nu cristalizează deloc sau cristalizează foarte puțin, în forme asimetrice.

Bazându-ne așadar pe această revoluționară descoperire a doctorului Masaru Emoto, vom expune procedeul simplu de intrare în contact cu îngerii: pe o sticlă pregătită în prealabil (care este în mod necesar din sticlă și nu de plastic sau din alte materiale), vom lipi o etichetă pe care avem scris numele îngerului cu care dorim să comunicăm (de exemplu: Arhanghelul Mihail, îngerul păzitor) sau pur și simplu numele unei ierarhii angelice (serafimi sau heruvimi etc sau toate împreună). Această etichetă avem grijă să o lipim cu scrisul spre interiorul sticlei. Vom pune apoi în sticlă apă pură (de izvor sau dacă nu, apă plată). Închidem apoi ochii pentru câteva momente și conștientizăm, chiar vizualizăm acea apă și imaginea îngerului sau a îngerilor chemați. Aceasta mărește eficiența procedeului. Apoi o lăsăm astfel timp de minim 24 de ore.
Am obținut astfel apă încărcată energetic, pe care o vom folosi apoi ca apă de băut. Dacă vom realiza acest procedeu suficient timp (cel puțin o lună) și după obținerea rezultatelor încă trei luni (pentru ca rezonanța obținută să se stabilizeze în interiorul ființei noastre), vom constata cu încântare apropierea tot mai mare de lumile ființelor de lumină pe care le-am chemat. Evident necesarul de apă pentru organism poate fi asigurat doar din acest tip de apă, dacă dorim să obținem rezultate cât mai rapide.

Adela Nicoleta Sîmbotin


Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Ingerii, slujitori ai Gratiei Divine, ne protejeaza."
William Shakespeare