Prima pagina arrowCum comunicam cu ingerul nostru pazitor?

Cum comunicam cu ingerul nostru pazitor?

angel293.jpgSunt mulți copii care comunică cu îngerul lor păzitor. Unii adulți aud o voce clară în capul lor, clarvăzătorii îl văd și discută cu el telepatic. Pentru restul omenirii, comunicarea cu îngerul păzitor poate fi descrisă în felul următor.

Îngerul păzitor vorbește cu noi mai ales prin “vocea interioară”, uneori prin visele noastre, de multe ori prin ceea ce numim “conștiința” noastră, sau “instinctul” nostru. Unii oameni, intuind totul neclar, sunt convinși că decid “din proprie voință”.
De obicei, putem asculta această “voce interioară” numai când suntem liniștiți, când ne comportăm relaxat, asta însemnă să medităm și să avem o atitudine contemplativă. Dacă suntem angajați emoțional sau adânciți deplin în gândurile noastre și încercăm în același timp să percepem ceva cu intelectul nostru, de obicei nu reușim.

Ușchi, fiica adoptivă a unui bancher de succes din Frankfurt, o fetiță de treisprezece ani, își primește indicațiile și informațiile de la îngerii ei păzitori sub formă de gânduri care se inserează printre ale ei. Mai ales când scrie în jurnalul ei zilnic, se miră și ea de gândurile care îi vin, lucruri care nu pot apărea de la sine.
În ciuda prezenței permanente a îngerilor noștri păzitori și a implicării lor active în viața noastră, din când în când putem avea senzația că am fost părăsiți de Dumnezeu: nu mai primim indicații ori sfaturi, nu mai auzim o voce interioară, nimic. Ne simțim singuri. Copiii ne pot spune foarte sigur că nu suntem niciodată părăsiți de prietenii noștri din lumea spirituală, respectiv de îngerul nostru păzitor, ci că de fapt contactul se blochează din partea noastră. Ajutorul din partea îngerilor ne este dăruit permanent, ei vorbesc tot timpul de noi, dar noi nu-i auzim, pentru că suntem foarte preocupați de ceva sau foarte stresați. Se poate face o comparație cu internetul, care stă la îndemâna noastră în fiecare clipă, însă uneori nu găsim parola și nu putem intra în rețea. ªi, totuși, internetul stă la dispoziția noastră.
Chiar și atunci când suntem atât de preocupați de propria noastră persoană, primim zilnic mici indicii de la învățătorii noștri spirituali. ªi dintr-o dată, când te gândești că nimic nu mai merge, apare de undeva o luminiță. Cu siguranță că acesta a fost îngerul tău păzitor. Să-i mulțumim din când în când. Se va bucura!
În orice caz, există și situații în care din partea lumii spirituale domnește o liniște absolută; asta se întâmplă atunci când trebuie ca noi să decidem singuri.
Pentru că îngerul nostru păzitor ne cunoaște și cele mai ascunse gânduri, este posibil ca și noi să percepem gânduri care vin de la el. Dacă avem o dorință, o rugăminte sau o întrebare, trebuie să ne formulăm clar cerințele.
Îngerul păzitor vrea indicații limpezi, bine definite, vrea ca dorințele să fie clar exprimate. Este foarte greu pentru ajutoarele noastre spirituale când noi nu ne putem decide, când încă nu ne știm nici noi bine țelul.


Iată o povestire:
“O tânără femeie care s-a îndrăgostit de un bărbat s-a rugat la Dumnezeu:” Dumnezeule drag, te rog ajută-mă să mă mărit cu bărbatul acesta “Mama ei, pe de altă parte, nu-l plăcea deloc pe băiatul respectiv și a implorat și ea seara, la rugăciune: “Doamne, te rog n-o lăsa în nici un caz pe fiica mea să se mărite cu omul acesta!””
Ce a urmat a fost simplu: cei doi tineri s-au căsătorit și astfel s-a împlinit dorința fiicei. După o jumătate de an au divorțat, și așa s-a îndeplinit și dorința mamei.
Dacă fiica s-ar fi rugat: “Dumnezeule drag, fă-mă să găsesc cel mai bun partener pentru mine” și mama:” Te rog, ajut-o pe fiica mea să își găsească bărbatul potrivit pentru toată viața.”, atunci aceste dorințe s-ar fi îndeplinit.
Dar majoritatea oamenilor se limitează la orizontul lor îngust, prin care își văd viața.
Într-o dorință, întotdeauna trebuie ales țelul cel mai înalt și să lăsăm deschisă o posibilitate pentru că în felul acesta, Dumnezeu și îngerii, să ne poată îndeplini dorința.
Căci cum spunea Merlin odată: ”Fii atent ce-ți dorești, pentru că s-ar putea să ți se îndeplinească!”

Flavio adaugă următoarele gânduri despre dorințe:
“Totul vine de la sine în viață, mai devreme sau mai târziu. ªi astăzi mi s-a îndeplinit o dorință. Chiar dacă este vorba de o dorință mică sau de una mare, ea se poate îndeplini. Nu este rău faptul că ne dorim ceva, ci acela de a ne agăța de dorințe, mai ales când ne apropiem de moarte. Este bine să murim fără să avem dorințe. Pentru că atunci când avem o dorință foarte puternică, o luăm cu noi în următoarea viață. Cu cât o dorință este mai ciudată (de exemplu dacă vrem să ne răzbunăm pe cineva), cu atât este mai ușor să o cărăm după noi în următoarea viață!
Majoritatea oamenilor nu vor să moară, pentru că le este frică de moarte. Este o dorință generală, foarte răspândită și nu atât de rea. Este ca teama de un examen. După ce scăpăm de el, dispare și frica.
Ultima viață pe planeta Pământ trebuie să fie foarte curată și lipsită de dorințe.”

Pe lângă ființe care au părăsit planul fizic, îngeri păzitori, îndrumători spirituali și alte astfel de ființe care deja au fost cel puțin o dată într-un trup (fie pe planeta asta fie pe alta) și sau încarnat, atât Arian cât și ceilalți copii vorbesc de îngeri ai ființelor spirituale și ai Luminii, care nu s-au mai încarnat niciodată.


Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Si erau ciobani pe acelasi taram, la stana, care pazeau noaptea oile. Si iata, ingerul Domnului a venit catre ei si lumina Domnului straluci in jurul lor si ei s-au temut tare. Si ingerul le-a spus: Nu va temeti! Iata, eu va anunt o mare bucurie care se va revarsa asupra intregului popor, pentru ca astazi vi s-a nascut Mantuitorul..."
Evanghelia dupa Luca, 2, 8-10