Prima pagina arrowCine sunt ingerii

Cine sunt ingerii

angel68.jpgIngerii pazitori sunt alaturi de dumneavoastra chiar in aceasta clipa. Acesti ingeri sunt fiinte pure, de lumina divina, in care puteti avea incredere deplina si care doresc sa va ajute in orice domeniu al vietii.

Cuvantul inger inseamna "trimisul sau mesagerul lui Dumnezeu” (ανγελος, in limba greaca veche. N. trad.). Ingerii poarta mesaje intre Creator si fiintele create, fiind un fel de postasi ceresti.

Ingerii ii iubesc pe toti oamenii in mod neconditionat. Ei privesc dincolo de suprafata, de aparente, si vad scanteia dumnezeiasca aflata in fiecare dintre noi. Se concentreaza numai asupra divinitatii si potentialului nostru si nu asupra defectelor, lipsurilor sau greselilor noastre. Deci ingerii nu ne judeca, ci doar ne aduc iubire in viata. Cu ingerii, sunteti in siguranta si puteti avea deplina incredere in ei.
Nu conteaza daca sunteti credinciosi sau sceptici, deoarece ingerii cred in voi. Ei vad lumina voastra launtrica, va cunosc adevaratele talente si inteleg faptul ca aveti o misiune importanta in viata. Ei vor sa va ajute in toate privintele.

Cercetarile sociologice ne arata ca majoritatea americanilor adulti (intre 72 si 85%, in functie de continutul chestionarului) cred in ingeri, iar 32% spun ca au intalnit un inger. Deci putem ajunge la concluzia ca este normal sa credem in ingeri.

Nu trebuie sa aveti o pregatire speciala, sa fiti asemenea sfintilor ori sa luati parte la diferite activitati religioase pentru a intra in legatura si a vorbi cu ingerii. Ei ajuta pe oricine ii cheama, indiferent de problema. Ajutorul ingerilor este fara pret, e oricand disponibil si nu implica viclesuguri, stratageme sau smecherii.

angel67.jpgIn fiecare zi, primesc la cabinetul meu scrisori de la oameni care au avut experiente cu ingeri, cum ar fi sa auda o atentionare, o avertizare, care le-a salvat viata, au trait interventia divina, au simtit prezenta ingerilor ori au vazut aparitia unui inger. Cei care au scris si au trimis scrisorile provin din toate domeniile de activitate si au formatii religioase si spirituale diferite, inclusiv cei agnostici si sceptici. Fiecare dintre ei ne transmite ca experienta relatata a fost reala si ca au intrat intr-adevar in legatura cu ingerii.
Cei care intra in mod regulat in contact cu ingerii consemneaza imbunatatiri importante in viata lor. Se simt mai fericiti, mai plini de pace si de incredere, le este mai putin teama de moarte si de viitor. Ei stiu ca nu sunt singuri, pentru ca au ingeri pazitori de incredere, care vegheaza asupra lor.
Si eu simt la fel. In 1995, un inger mi-a salvat viata in cursul unei "intalniri” cu moartea. De atunci, ii invat pe altii despre ingeri prin cartile mele si prin organizarea unor seminare la nivel international. Ma simt mai fericita si mai implinita decat oricand. Este deosebit de semnificativ si de miscator sa urmaresti cum vietile oamenilor se vindeca si se desavarsesc dupa ce au inceput sa lucreze cu ingerii.
Inainte de experienta cu ingeri care mi-a schimbat viata, eram psihoterapeut practicant, specializat in tratarea tulburarilor din domeniul alimentatiei si al comportamentelor dependente. Asemenea majoritatii terapeutilor, intentia mea era sa-mi ajut clientii sa traiasca mai sanatos, mai deplin. Am descoperit ca cea mai rapida si mai eficienta cale catre fericire este intrarea in legatura cu ingerii.
Iubirea ingerilor fata de noi este pura. Ei ne ajuta sa-l auzim, sa-l simtim, sa-l vedem si sa-l intelegem pe Dumnezeu in viata noastra de zi cu zi. Prin urmare, daca aveti nevoie de ajutor privind sanatatea, cariera, dragostea, familia sau orice alt domeniu, ingerii pot sa va ajute. Nimic nu este prea "mic” sau prea "mare” pentru ei. Ei lucreaza cu bucurie in numele dumneavoastra, chiar din clipa in care le cereti ajutorul.

 

"Ingeri 101: Introducere in stabilirea legaturii, lucrarea si vindecarea cu ingeri"  de Doreen Virtue


Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Ingerii, slujitori ai Gratiei Divine, ne protejeaza."
William Shakespeare