Prima pagina arrowArhanghelul Raziel - Relatare la Saptamana Arhanghelilor 2011

Arhanghelul Raziel - Relatare la Saptamana Arhanghelilor 2011

Încă de mică, noaptea, în vis, mă întâlneam cu Arhanghelul Raziel.
În multe vise, Raziel îmi apare îmbrăcat într-o haină albă, lungă, frumoasă, elegantă. Mi-a dat o haină albă, o port atunci când el este îmbrăcat în alb.
Arhanghelul Raziel este foarte frumos, înalt, are o manifestare elegantă. Are părul de o nuanţă blond foarte puţin închis, o nuanţă cum nu am văzut pe pământ, părul îi cade până la umeri. Are faţa de o nuanţă apropiată de galben-auriu, ochi foarte frumoşi, privire misterioasă. Ţine în mână o cheie frumoasă, mare, aurie, o carte sau un papirus. Mi-a dat o cheie, o carte şi un papirus ca ale lui, dar mici, am mulţumit. M-a bucurat foarte mult cheia, atunci când am luat-o în mână am simţit că pot descuia uşi, pot descifra mistere cu ea, am trăit o stare de mister, am simţit că este foarte puternică, nu puteam să o ţin, cheia mă ţinea pe mine şi m-a dus câţiva paşi, l-am rugat pe Arhanghelul Raziel să mă ajute, Arhanghelul Raziel a zâmbit înţelegător şi m-a ajutat să o ţin în mână.
În unele vise, Arhanghelul Raziel mi-a explicat cum să folosesc cheia lui.
În unele vise, Arhanghelul Raziel, m-a învăţat din papirusul lui, deoarece sunt cunoştinţe avansate, citea puţin şi explica foarte mult, iar citea puţin şi explica foarte mult.
În multe vise, Arhanghelul Raziel m-a învăţat din cartea lui. Cartea este extraordinar de interesantă, conţine informaţii din multe domenii. Arhanghelul Raziel a spus că numai fiinţele pure şi merituoase ajung să găsească cartea lui în varianta corectă, nemodificată, şi să înţeleagă sensul adevărat a ceea ce este scris în ea. El a spus că el ajută fiinţele pure, care şi-au trezit înţelepciunea inimii să găsească cartea, apoi le ghidează spre a descifra şi înţelege ce e scris în ea, totodată, le şi protejează.
Arhanghelul Raziel mi-a vorbit de multe ori despre necesitatea păstrării nealterată a unei stări de puritate, puritatea intenţiilor, felul în care starea de puritate şi puritatea intenţiilor facilitează accesul la o cunoaştere şi înţelegere amplă şi profundă, ajută fiinţa să-L înţeleagă pe Dumnezeu.
În unele vise, Arhanghelul Raziel mi-a vorbit despre misterul lui Dumnezeu, el a explicat într-un mod accesibil mie.
În unele vise, Arhanghelul Raziel mă duce în locuri pline de lumină şi îmi
explică sensul, mesajul, semnificaţia anumitor aspecte, de ce anumite aspecte sunt într-un anumit fel şi nu în alt fel, care este legătura tainică, firul misterios care leagă multe aspecte, multe lucruri. În acele vise mă adresez lui fie pe nume: „Raziel”, dar deseori simt să îi spun: „Sfătuitorule”.         
Arhanghelul Raziel are un stil elegant în a explica şi răspunde la întrebări. De mică, l-am simţit ca pe un prieten mult mai mare, foarte bun, care mă sfătuieşte.
În alte vise, Arhanghelul Raziel mă duce în locuri extraordinare prin felul cum arată, ce conţin, locuri foarte neobişnuite din mai multe puncte de vedere, de exemplu, lacuri multicolore cu o verdeaţă extraordinară în jurul lor, pe fundul cărora sunt, de fapt, munţi, intrăm în munte, mergem şi ajungem la o câmpie vastă şi însorită. În acele vise, Raziel îmi explică unele taine.
În unele vise, Arhanghelul Raziel, mi-a vorbit despre cele mai importante 72 de Entităţi Dumnezeieşti Angelice care se află în permanenţă alături de Dumnezeu, apoi m-a luat de mână, m-a dus la acele Entităţi Divine şi mi le-a prezentat, a fost copleşitor, trăiam o stare de înălţare.
Mai târziu, Arhanghelul Raziel a început să-mi apară în vise purtând şi o mantie albastră, elegantă, care unduieşte de parcă ar fi lichidă. El mi-a dat o mantie albastră, o port atunci când el este îmbrăcat în ea.
Într-un vis, Arhanghelul Raziel, a pus în faţa mea pe o masă o cupă mare şi
mi-a spus să torn în ea puţin lichid dintr-un vas, aşa am făcut, apoi Raziel, a luat un alt vas şi a turnat un alt lichid concentrat deasupra lui şi a umplut cupa, mi-a spus că licoarea este plină de cunoaştere şi mă va ajuta să înţeleg multe aspecte şi mi-a spus să o beau, am savurat încet acea licoare, am simţit că am băut un ocean, am trăit o stare de cunoaştere, am mulţumit.
În unele vise, mă plimb mult cu Arhanghelul Raziel în lanuri foarte mari, de lumânărică, este un miros intens de lumânărică, simt prezenţa ei, pun mânile pe ea, savurez lumânărica, trăiesc o stare de verticalitate, orientare către un ţel benefic în vederea atingerii lui. Raziel îmi vorbeşte despre lumânărică.
În unele vise, mă plimb mult cu Arhanghelul Raziel pe munţi foarte mari, foarte înalţi, extraordinar de frumoşi, de cuarţ alb, aceşti munţi strălucesc, trăiesc o stare de puritate şi hrănire. Raziel îmi vorbeşte despre cuarţul alb, mi-a dat un cuarţ alb, am mulţumit.
În multe vise, l-am văzut pe Arhanghelul Raziel vorbind cu Arhanghelul Raguel, mi-a spus că sunt prieteni şi în anumite situaţii se sfătuiesc şi acţionează împreună. Atunci când mă aflu în prezenţa Arhanghelilor Raziel şi Raguel, trăiesc o stare de bucurie că mă aflu în prezenţa lor şi o stare de cunoaştere şi eficienţă în punerea în practică a acelei cunoaşteri.
După ce îl visez pe Arhanghelul Raziel, mă trezesc cu o stare de intuiţie, simt că această comuniune minunată cu Arhanghelul Raziel mă ajută să înţeleg unele aspecte.


Artémia Bivol


Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Un inger nu este nimic altceva decat o idee a lui Dumnezeu."
Meister Echart