Prima pagina arrowArhanghelul Raguel - Relatare la Saptamana Arhanghelilor 2011

Arhanghelul Raguel - Relatare la Saptamana Arhanghelilor 2011

Încă de mică, noaptea, în vis, mă întâlneam cu Arhanghelul Raguel.
În multe vise, Raguel îmi apare îmbrăcat într-o haină albă, lungă, frumoasă. Mi-a dat o haină albă, o port atunci când el este îmbrăcat în alb.
Arhanghelul Raguel este înalt, foarte frumos. Are părul de o nuanţă blond puţin închis, cum nu am văzut pe pământ, părul îi cade până la umeri. Are faţa de o nuanţă apropiată de galben-auriu, ochi cunoscători, privire plină de înţelegere, se manifestă ca o fiinţă care deţine o anumită cunoaştere, putere şi exercită aşa cum se cuvine o funcţie.  
În unele vise, Arhanghelul Raguel mă duce în locuri pline de lumină, îmi arată şi îmi explică anumite aspecte, unele aspecte ale Universului.
În unele vise, Arhanghelul Raguel mă învaţă din cartea lui, alte cărți, mi-a dat şi mie o carte ca a lui, dar mică, am mulţumit; îmi explică, îi pun întrebări, îmi răspunde. În acele vise mă adresez lui fie pe nume: „Raguel”, dar deseori simt să-i spun: „Sfătuitorule”.
În unele vise, Arhanghelul Raguel mă învaţă cum să folosesc cheia lui, mi-a dat o cheie ca a lui, dar mică, am mulţumit; mi-a spus că numai fiinţele care sunt divin integrate au acces la cheia lui, cheia este foarte puternică, de fiecare dată când o ţineam în mână simţeam că ea mă ducea pe mine.
În unele vise, în cadrul unor întâlniri cu unii Arhangheli, întâlniri la care se discută pe unele teme, l-am văzut pe Arhanghelul Raguel îmbrăcat în alb, ţinea în mână o carte.
Mai târziu, în unele vise, Arhanghelul Raguel a început să-mi apară într-o haină de o nuanţă între roşu vişiniu şi violet, o nuanţă apropiată de bordeaux spre violet. Mi-a dat şi mie o haină ca a lui, o port atunci când el este îmbrăcat aşa.
În multe vise, l-am văzut pe Arhanghelul Raguel vorbind cu Arhanghelul Raziel, mi-a spus că sunt prieteni. Am simţit o anumită legătură, comuniune între Arhanghelii Raguel şi Raziel, o anumită asemănare, ceva în comun între aceşti doi Arhangheli, inclusiv în ce priveşte ajutorul pe care ei îl oferă în această perioadă planetei Pământ, că acţionează împreună în anumite situaţii, se ajută. Trăiesc o stare de înălţare în prezenţa lor. De fiecare dată când apare arhanghelul Raguel, simt instantaneu că intru în comuniune, simt prezenţa, sfera de forţă şi a Arhanghelului Raziel, la fel este şi invers. De fiecare dată când comunic cu Arhanghelul Raguel, simt o aprofundare a comuniunii, îl înţeleg mai bine şi pe Arhanghelul Raziel, la fel este şi reciproc.
În unele vise, la propunerea Arhanghelilor Raguel şi Raziel, am făcut un exerciţiu spiritual în care am invocat simultan prezenţa lor în universul meu lăuntric, am simţit că s-au unit anumite forţe în interiorul fiinţei mele şi am trăit o stare de unitate plină de forţă divină.
În multe vise, l-am văzut pe Arhanghelul Raguel vorbind cu arhanghelul Uriel despre planeta Pământ, energiile binefăcătoare care în curând se vor manifesta pe planeta Pământ; atunci când ei vorbesc simt energii extraordinar de puternice,  rezolvarea benefică a anumitor situaţii.
În unele vise, la propunerea Arhanghelilor Raguel şi Uriel, am invocat simultan prezenţa lor în universul meu lăuntric, am trăit o stare de succes deplin, de triumf divin.
În unele vise, Arhanghelul Raguel m-a dus în Noul Ierusalim, am spus: „parcă a coborât Paradisul pe Pământ!”, aşa am simţit, este foarte multă lumină, puritate, iubire, comuniune cu Dumnezeu şi Împărăţia lui Dumnezeu.
În multe vise, Arhanghelul Raguel îmi vorbeşte despre Dumnezeu, unele aspecte ale lui Dumnezeu, unele aspecte ale Creaţiei lui Dumnezeu. Raguel îmi explică că Dumnezeu este supremul prieten, cel mai bun şi apropiat prieten pe care o fiinţă îl poate avea vreodată. Raguel m-a ajutat să simt cum el trăieşte această prietenie divină cu Dumnezeu, am simţit că Dumnezeu este cel mai bun, mare, apropiat şi fidel prieten, prietenul perfect.
În unele vise, Arhanghelul Raguel îmi vorbeşte despre Justiţia Divină, cum se exercită Justiţia Divină, mi-a explicat cum Dumnezeu Tatăl care este Supremul Judecător exercită Justiţia Divină aşa cum consideră El necesar în Creaţia Lui. Mi-a făcut cunoştinţă cu Îngerii Justiţiei.
În unele vise, Arhanghelul Raguel îmi vorbeşte despre dreptatea şi armonia divină, modul în care dreptatea şi armonia divină se manifestă în Creaţie; cum poţi fi un apărător drept şi imparţial al fiinţelor umane nedreptăţite.
În unele vise, mă plimb mult cu Arhanghelul Raguel în lanuri foarte mari,
foarte frumoase de unele plante interesante. Ne-am plimbat şi în lanuri de smirnă, este un miros intens de smirnă, simt prezenţa ei, pun mâinile pe ea, o savurez, Raguel îmi vorbeşte despre smirnă, efectele ei şi despre starea de smerenie divină, de ascultare divină care este atât de necesară şi chiar salvatoare pentru multe fiinţe umane.
În unele vise, mă plimb mult cu Arhanghelul Raguel pe munţi foarte mari, foarte înalţi, extraordinar de frumoşi, de o piatră interesantă. Raguel îmi vorbeşte despre acea piatră, mi-a dat cadou o piatră, am mulţumit.
După ce îl visez pe Arhanghelul Raguel, mă trezesc cu o stare de unitate.

 Artémia Bivol


Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"De fiecare data cand moare un copil bun, coboara pe Pamant un inger al lui Dumnezeu, il ia in brate, isi intinde aripile mari si albe, zboara impreuna cu el in toate locurile care ii placeau copilului, ii culege un buchet de flori pe care le duce sus lui Dumnezeu, unde vor inflori si mai frumos decat pe Pamant."
Hans Christian Andersen