Prima pagina arrowArhanghelul Metatron - Relatare la Saptamana Arhanghelilor 2011

Arhanghelul Metatron - Relatare la Saptamana Arhanghelilor 2011

Încă de mică, noaptea, în vis, mă întâlneam cu Arhanghelul Metatron.
În multe vise, Metatron îmi apare îmbrăcat într-o haină albă, lungă, simplă.
Mi-a dat o haină albă, o port atunci când el este îmbrăcat în alb.
Arhanghelul Metatron este înalt, foarte frumos, are o manifestare regală. Are părul blond, o nuanţă de blond cum nu am văzut pe pământ, părul îi cade până la umeri. Are faţa de o nuanţă apropiată de galben-auriu, ochi pătrunzători, privire înţeleaptă. Ţine în mână un papirus sau o carte, are un cub. Mi-a dat un papirus, o carte şi un cub ca ale lui, dar mici, am mulţumit.
În astfel de vise, Arhanghelul Metatron mă duce în locuri pline de lumină.  
Îl numesc pe Metatron: „Învăţătorule”. Metatron mă învaţă din papirusul, cartea, cubul lui şi alte cărţi. El citeşte şi explică, uneori citeşte şi explică propoziţie cu propoziţie. Metatron se asigură că am înţeles şi reţinut. Sunt curioasă, îi pun întrebări, îmi răspunde.
În multe vise, Arhanghelul Metatron mă duce în locuri pline de lumină, îmi arată şi îmi explică diferite aspecte.
În multe vise, Metatron ţine astfel de lecţii mie şi altor copii.
De multe ori, l-am văzut pe Arhanghelul Metatron înconjurat de copii de cristal. Copiii de cristal sunt învăţaţi cu mult mai multă iubire, lumină, puritate decât există la ora actuală pe Pământ, Arhanghelul Metatron ghidează, susţine, inspiră, protejează aceşti copii, îi ajută să se adapteze în această lume, îi ajută să se exprime. Metatron este plin de înţelegere faţă de aceşti copii şi nu numai. Am observat că aceşti copii îl iubesc foarte mult, au o comuniune profundă la nivelul inimii cu Metatron, pentru ei el este un prieten mult mai mare, un prieten foarte bun.
În multe vise, împreună cu alţi copii ne-am jucat minunat cu Arhanghelul Metatron. Metatron ne-a oferit jucării foarte frumoase, fie albe, fie multicolore, jucării complexe, ne este foarte interesant să ne jucăm cu ele, erau jucării inteligente, noi asimilam diferite aspecte în timp ce ne jucam cu ele. Arhanghelul Metatron ne-a învăţat multe jocuri care facilitează cunoaşterea diferitor aspecte.
În multe vise, Arhanghelul Metatron ne-a oferit foarte multe feluri de torturi, hrană dulce, hrană extraordinar de gustoasă, aşa cum nu am găsit pe Pământ, cu multe arome, multe gusturi, multe culori. Mai întâi, erau lecţii cu Metatron, apoi ne jucam şi în final savuram torturi.
În multe vise, încă de mică, Arhanghelul Metatron mă învaţă despre Dumnezeu, aspectele lui Dumnezeu, iubirea lui Dumnezeu, credinţa
puternică în Dumnezeu, că Dumnezeu Tatăl este omniprezent, omnipotent şi omniscient, perfect iubitor, le iubeşte la fel de mult pe toate creaturile Lui, că toate fiinţele sunt copiii Lui, că Dumnezeu este perfect bun.
Arhanghelul Metatron mă învaţă despre Creaţia lui Dumnezeu, ce cuprinde Creaţia la diferite niveluri ale ei, ce se petrece la diferite niveluri ale Creaţiei, cum se manifestă Dumnezeu într-un mod tainic în Creaţia Lui.
Arhanghelul Metatron îmi explică cum pot să îl simt permanent pretutindeni
pe Dumnezeu, cum să menţin o comuniune inefabilă cu Dumnezeu, cum să aspir, să fiu orientată către Dumnezeu, că Dumnezeu ştie atunci când o fiinţă vrea la El şi o ajută să ajungă la El.
Mai târziu, Arhanghelul Metatron a început să-mi apară în vise şi în haină lungă, simplă, violet, este un violet închis, foarte frumos. Metatron mi-a dat o haină violet, o port atunci când el este îmbrăcat în violet.
În unele vise, Arhanghelul Metatron mi-a spus că acea carte pe care a primit-o de la Îngerul Raziel este şi acum un îndrumar preţios pentru el.
În multe vise, Arhanghelul Metatron mă ia cu el atunci când merge în unele biblioteci gigantice, în unele biblioteci Metatron îmi permite să citesc multe cărţi, în alte biblioteci îmi permite să citesc unele cărţi de pe unele rafturi, unele cărţi sunt foarte avansate, citesc puţin şi un Înger de Lumină îmi explică, apoi, iar citesc puţin şi Îngerul îmi explică, în alte biblioteci mă lasă să mă plimb prin bibliotecă şi să admir încântată rafturile de cărţi.
Îmi este foarte foarte interesant să mă aflu în prezenţa Arhanghelului Metatron atunci când el alege cărţile, sunt curioasă cum le alege, merg după el şi-l întreb: „Pentru ce ai luat cartea aceasta?”, Metatron râde fiindcă ştie că sunt curioasă şi răspunde, eu continui: „Cealaltă carte pentru ce ai luat-o, ce e bun în ea?”, el răspunde, îi mulţumesc, aşa îl întreb despre fiecare carte.
Arhanghelul Metatron citeşte foarte mult, în foarte multe domenii, are o cunoaştere amplă şi profundă.
Iau cărţile, vin şi citesc lângă Metatron, atunci când Metatron citeşte, trăiesc o stare de cunoaştere profundă, înţelegere profundă, învăţare.
În unele vise, Arhanghelul Metatron mă duce în preajma unui tron gigantic, luminos foarte intens, este multă lumină foarte intensă în jur, trăiesc o stare de pace, el îmi explică unele aspecte.
În unele vise, Arhanghelul Metatron mă duce într-un loc plin de lumină, trecem de un prag, apoi Metatron îmi vorbeşte despre Chipul lui Dumnezeu. Mă simt atunci extraordinar de aproape de Dumnezeu, simt o comuniune cu Dumnezeu, Îl simt pe Dumnezeu ca pe un prieten incomparabil mai mare, foarte bun şi apropiat.
În mai multe vise, Arhanghelul Metatron m-a luat la diferite Întâlniri cu Îngerii. Metatron este înconjurat de Îngeri, cât văd cu ochii de jur împrejur sunt Îngeri. L-am văzut pe Metatron ţinând multe Întâlniri cu Îngerii. Arhanghelul Metatron vorbeşte despre unele aspecte, le prezintă şi explică foarte bine. Sunt foarte curioasă, sunt toată ochi şi urechi, îmi este foarte interesant, mă bucur foarte mult că mă ia la aceste Întâlniri, trăiesc o stare de cunoaştere în diferite domenii.
În multe vise, Arhanghelul Metatron îmi apare în ipostaza în care consemnează în Cronica Dumnezeiască, Metatron scrie atunci ca într-o carte, bibliotecă gigantică, simt atunci că Metatron îl ascultă pe Dumnezeu, trăiesc o stare de ascultare de Dumnezeu.
În unele vise, Arhanghelul Metatron îmi apare în ipostaza Avocat Ceresc, mă ia în „biroul lui de avocatură”, acolo este o masă mare, scaune, pe unele rafturi sunt cărţi în care sunt scrise Legi Divine, pe alte rafturi sunt dosare. Metatron mi-a spus că în Ceruri se judecă după Legi Divine. Câţiva Îngeri de Lumină îl asistă pe Metatron în această ipostază. Uneori, atunci când  Metatron se uită pe dosare, un Înger îmi explică Legi Divine.
În unele vise, mă plimb cu Arhanghelul Metatron în lanuri foarte mari, de tămâie, este un miros intens de tămâie, savurez tămâie, trăiesc stări de pace şi puritate, Metatron îmi vorbeşte despre tămâie.
În unele vise, mă plimb cu Arhanghelul Metatron pe munţi foarte mari, înalţi de ametist, este extraordinar să mă aflu în preajma acestor munţi foarte frumoşi, de ametist, Metatron îmi vorbeşte despre această piatră extraordinară care este ametistul, mi-a dat cadou un ametist, am mulţumit.
În alte vise, mă plimb cu arhanghelul Metatron pe munţi de diferite cristale foarte frumoase, pure. Metatron îmi vorbeşte despre acele cristale extraordinar de puternice, mi-a dat cadou câte un cristal, am mulţumit încântată.
În unele vise, Arhanghelul Metatron îmi face cunoştinţă cu alţi Arhangheli.
El mi-a făcut cunoştinţă cu Arhanghelul Sandalfon, mi-a povestit despre relaţia lor de prietenie, l-am văzut, de mai multe ori, pe Metatron sfătuindu-se cu Arhanghelul Sandalfon în privinţa anumitor aspecte.
L-am văzut, de multe ori, pe Arhanghelul Metatron vorbind cu Arhanghelul Zadakiel, mi-a spus că sunt prieteni şi în anumite situaţii acţionează împreună. L-am văzut pe Arhanghelul Metatron vorbind cu Arhanghelul Jofiel, mi-a spus că sunt prieteni şi, în unele cazuri, acţionează împreună.  
După ce îl visez pe Arhanghelul Metatron mă trezesc foarte fericită, simt că această comuniune inefabilă cu Arhanghelul Metatron îmi hrăneşte profund sufletul şi întreaga fiinţă.


Artémia Bivol


Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"De fiecare data cand moare un copil bun, coboara pe Pamant un inger al lui Dumnezeu, il ia in brate, isi intinde aripile mari si albe, zboara impreuna cu el in toate locurile care ii placeau copilului, ii culege un buchet de flori pe care le duce sus lui Dumnezeu, unde vor inflori si mai frumos decat pe Pamant."
Hans Christian Andersen