Prima pagina arrowArhanghelul Jofiel - Relatare la Saptamana Arhanghelilor 2011

Arhanghelul Jofiel - Relatare la Saptamana Arhanghelilor 2011

Încă de mică, noaptea, în vis, mă întâlneam cu Arhanghelul Jofiel.
În multe vise, Jofiel îmi apare îmbrăcat într-o haină albă, lungă, foarte frumoasă. Mi-a dat o haină albă, o port atunci când el este îmbrăcat în alb.
    Arhanghelul Jofiel este înalt, foarte frumos, are o manifestare inspiratoare de frumuseţe. Are părul blond, o nuanţă de blond cum nu am văzut pe pământ, părul îi cade până la umeri. Are faţa de o nuanţă apropiată de galben-auriu, ochi frumoşi, privire frumoasă. Ţine în mână o sabie. Mi-a dat o sabie, ca a lui, dar mică, am mulţumit.
În multe vise, Arhanghelul Jofiel mă duce în locuri pline de lumină, îmi arată şi îmi explică unele aspecte, îi pun întrebări, îmi răspunde.
Mai târziu, Arhanghelul Jofiel a început să-mi apară în vise şi în haină lungă, roşie, foarte frumoasă. Jofiel mi-a dat o haină roşie, o port atunci când el este îmbrăcat în roşu.
În multe vise, Arhanghelul Jofiel mă duce în locuri extraordinar de frumoase, mirifice: parcuri cu foarte multe feluri de flori foarte frumoase, cu o mare varietate de forme, dimensiuni, culori, parfumuri, trăiesc o mare varietate de stări atunci când ating florile; livezi cu foarte mulţi copaci foarte înalţi, cu frunze de culori mirifice sau multicolore, cu fructe foarte mari, care strălucesc sau cu multe feluri de fructe; câmpii mirifice; lacuri de diferite culori şi forme; munţi cu un relief copleşitor de frumos, cu diferite forme încrustate. În aceste locuri extraordinar de frumoase, Arhanghelul Jofiel mă inspiră să admir, contemplu frumuseţea, mă minunez de frumuseţe, să-mi deschid sufletul şi întreaga fiinţă către frumuseţe, să primesc frumuseţea, să las frumuseţea să mă modeleze, să admir opera frumuseţii; Arhanghelul Jofiel îmi vorbeşte despre frumuseţea dumnezeiască, perfecţiunea şi manifestarea frumuseţii dumnezeieşti, felul în care această frumuseţe inspiră oamenii de artă. Fiind foarte multă frumuseţe în jur, simt că plutesc într-un ocean gigantic de frumuseţe, care mă înfrumuseţează în interior, apoi gradat şi în exterior.
În unele vise, în care prezenta şi explica anumite aspecte ale frumuseţii dumnezeieşti, Arhanghelul Jofiel era înconjurat de Îngerii şi Îngerele Frumuseţii sau de Îngerii şi Îngerele Artelor.  
Atunci când Jofiel este înconjurat de Îngerii şi Îngerele Frumuseţii simt că starea de frumuseţe, varietatea stărilor de frumuseţe este mai accesibilă, este facilitat accesul la frumeseţe în esenţa ei, ce este frumuseţea. Este o priveliște extraordinar de frumoasă atunci când Jofiel se află în mijlocul acestor Îngeri, ei toţi emit frumuseţe.
Arhanghelul Jofiel vorbeşte despre frumuseţe ca fiind o cale spirituală ce ne deschide sufletul şi fiinţa către Dumnezeu, despre tainele frumuseţii dumnezeieşti.
Atunci când Jofiel este înconjurat de Îngerii şi Îngerele Artelor simt că starea de frumuseţe, varietatea stărilor de frumuseţe este manifestată, exprimată prin opere de artă, este facilitat accesul la frumuseţe în această lume, frumuseţea este parcă adusă mai aproape de fiinţa umană, opera de artă devine un mijloc de a recepta, recunoaşte frumuseţea. Este o priveliște minunată atunci când Jofiel se află în mijlocul acestor Îngeri, este o frumuseţe manifestată. Arhanghelul Jofiel vorbeşte despre redarea, manifestarea frumuseţii dumnezeieşti; inspirarea manifestărilor ce urmăresc să redea frumuseţea dumnezeiască; inspirarea, ghidarea, susţinerea artiştilor geniali; revelarea lui Dumnezeu prin intermediul frumuseţii.
În unele vise, Arhanghelul Jofiel mă duce în galerii de artă, îmi arată, prezintă diferite feluri de opere de artă, de exemplu picturi, dansuri, unele filme inspirate sau alte forme de artă inspirată. Jofiel vorbeşte despre căi şi modalităţi de percepere a frumuseţii, cum poate fi percepută frumuseţea, ce se petrece atunci când o fiinţă percepe frumuseţea, ce fenomene tainice declanşează frumuseţea în interiorul fiinţei, cum se reflectă perceperea frumuseţii în manifestarea şi viaţa fiinţei, efectele profund armonizatoare ale perceperii frumuseţii.
În unele vise, mă plimb cu Arhanghelul Jofiel în lanuri foarte mari, foarte
frumoase de trandafir, este un miros intens de trandafir, savurez trandafirii, Jofiel vorbeşte despre unele aspecte, vorbeşte şi despre trandafiri, trăiesc atunci o varietate de stări de frumuseţe.
În unele vise, mă plimb cu Arhanghelul Jofiel pe munţi foarte mari, foarte înalţi de o anumită piatră minunată, trăiesc atunci o stare de deschidere către frumuseţe. Jofiel îmi vorbeşte despre acea piatră. Mi-a dat o piatră, am mulţumit bucuroasă.
În unele vise, Arhanghelul Jofiel îmi face cunoştinţă cu alţi Arhangheli. Jofiel mi-a povestit despre prietenia cu Arhanghelul Chamuel, i-am văzut de multe vorbind, Jofiel mi-a spus că ei acţionează împreună în anumite domenii.
L-am văzut de multe ori pe Arhanghelul Jofiel vorbind cu Arhanghelul Zadakiel,
i-am auzit sfătuindu-se, i-am văzut vorbind cu Arhanghelul Mihail, mi-a spus că sunt prieteni şi în unele situaţii acţionează împreună. L-am văzut pe Jofiel vorbind cu Arhanghelul Metatron, mi-a vorbit despre prietenia lor.
După ce îl visez pe Arhanghelul Jofiel mă trezesc cu o stare de frumuseţe sau o varietate de stări de frumuseţe, simt că această comuniune inefabilă cu Arhanghelul Jofiel îmi umple sufletul şi fiinţa de frumuseţea dumnezeiască.


Artémia Bivol


Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Si sa stii ca ingerii sunt fiinte sfinte, libere de intunecare prin pasiuni, furie sau tulburare."
Zakariya Al-Quazwini