Prima pagina arrowAproape de ingeri

Aproape de ingeri

angel82.jpgMergeam prin centru – centrul orașului- și spuneam în gând " Îngerașul". La un moment dat m-am gândit ce bine ar fi să-mi trimită un semn că mă aude. În timp ce " dezbăteam" problema, m-am uitat brusc spre stânga. A fost un gest neintenționat, aproape m-a făcut să-mi sucesc capul. Dar, uimire! În fața mea era un magazin, în a carui vitrină erau expuse boluri cu îngeri desenați pe ele. A fost primul dialog adevărat între mine și îngerii mei păzitori.

Dar această "întâmplare" are și continuare...

Într-o zi, trecând prin dreptul gării, mă gândeam că nu-mi merge prea bine în ultima vreme. Mi-am amintit atunci de răspunsul uimitor de rapid al îngerilor, despre care tocmai am povestit. Bineânțeles că am vrut din nou să le simt apropierea. Dar eu știam că la mine nu prea este de doua ori "Crăciunul" în același an. Așa că m-am resemnat, bucurându-mă de ceea ce a fost și atât. În același moment, privirea mi-a căzut pe un înger, care era expus într-o altă vitrină și exprima o stare profundă de pace. Îi mulțumesc și acum pentru bucuria extraordinară pe care mi-a adus-o atunci!

Noemi Cojocaru
Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"De fiecare data cand moare un copil bun, coboara pe Pamant un inger al lui Dumnezeu, il ia in brate, isi intinde aripile mari si albe, zboara impreuna cu el in toate locurile care ii placeau copilului, ii culege un buchet de flori pe care le duce sus lui Dumnezeu, unde vor inflori si mai frumos decat pe Pamant."
Hans Christian Andersen