Prima pagina arrowAm fost invaluita

Am fost invaluita

angel221.jpgCazul unei femei de 43 de ani, de formatie stiintifica, care, atunci cand a nascut, in 1984, a suferit o grava hemoragie.

"In urma unui travaliu dificil si lung, au survenit complicatii. La treizeci de minute dupa nasterea fetitei mele Patty, am avut o hemoragie, tensiunea a scazut brusc si am devenit inconstienta. Imediat dupa aceea mi-am parasit corpul prin crestetul capului si am ajuns in coltul salii, aproape de tavan, avand o vedere de sus asupra echipei medicale care incerca sa ma reanimeze.

Am simtit o mare compasiune pentru sotul si fetita mea, dar nu simteam niciun atasament sau regret ca ii paraseam. Am plutit asa cateva clipe inainte de a fi atrasa catre un culoar intunecat la capatul caruia era o lumina alba, clara si stralucitoare. Imediat am fost invaluita si m-am simtit unita cu mai multe entitati pe care nu reuseam sa le definesc. Am simtit o cunoastere totala, o absenta a oricaror conflicte si o pace absoluta. Apoi am comunicat cu ei, foarte clar, dar nu chiar prin cuvinte.

M-au intrebat: "Esti gata?" Bineinteles ca eram. Niciodata nu fusesem atat de fericita. Am reflectat un moment, apoi am spus: "Da, daca credeti ca sotul meu poate avea grija de Patty". Chiar in acel moment am intrat in corp cu un zgomot surd dureros. A fost teribil sa ma intorc asa."


Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Ingerilor ceresti, slujitori blanzi si plini de sfintenie ai lui Dumnezeu, li se supune intreaga bogatie a naturii si viata spirituala."
Aurelius Augustinus