Prima pagina arrow"Maini puternice imi miscau bratele..."

"Maini puternice imi miscau bratele..."

angel44.jpg 0 altă povestire aparține unei fetițe suedeze, Karin Schubbriggs, în vârstă de zece ani.  Într-o zi Karin a făcut cu părinții săi o excursie cu bicicleta.

Îi depășise pe amândoi cu mult și la un moment dat s-a oprit pe malul unui râu pentru a-i aștepta. Pe marginea râului a văzut ancorată o barcă mare si a vrut sã se urce în ea, dar a alunecat și a căzut în apă.

În acel loc curentul era puternic și Karin, care nu știa să înoate, a început să se zbată disperată. În acel moment au sosit părinții săi, iar tatăl s-a aruncat în apă încercând prin toate modalitățile să ajungă la fiica sa, dar nu a reușit. Atunci l-a rugat pe Dumnezeu să o ajute pe fetița sa, să nu o lase să moară.

Atunci s-a petrecut ceva incredibil și minunat: Karin a început să înoate într-un mod abil și sigur, sosind la mal în câteva secunde.

Dupa ce și-a revenit, ea a povestit că totul a fost foarte straniu: <Dintr-o dată am simțit că cineva se afla alături de mine. Mâini puternice îmi mișcau mâinile și brațele făcându-le să execute mișcări de înot. Aveam senzația că nu înotam eu, că o făcea altcineva pentru mine.>


Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Un inger nu este nimic altceva decat o idee a lui Dumnezeu."
Meister Echart