Prima pagina arrowVocea lui George Ritchie

Vocea lui George Ritchie

angel265.jpgVom aborda acum un alt caz de deturnare a traiectoriei   cu ajutorul unei voci, cel al soldatului George Ritchie. Abia refăcut după o experiență amplă la granițele dintre viață și moarte și după o nouă perioadă de pregătire, Ritchie a debarcat în Franța împreună cu restul armatei americane ca infirmier auxiliar.    

"Am fost mutați în prima linie a taberei Lucky Strike unde am devenit operaționali. În timp ce așteptam sosirea echipamentului ni s-a dat o zi liberă pentru a merge la Reims. Am rugat doi dintre camarazii mei să vină împreună cu mine. În acea dimineață m-am trezit mai devreme pentru a scrie o scrisoare lui Margaret  și a o pune la poștă înainte de a pleca în permisie.                                                      

Dar odată ce transportorul care trebuia să ne ducă a sosit, m-am grăbit să mă  urc în remorcă între doi prieteni, observând că eram 12 în acel camion. Așteptam ca un alt transportor de trupe să  se umple, când ceva foarte profund din mine mi-a pus acest gând în minte: "Coboară din camion și scrie-i o scrisoare lui Margaret".

Era ceva complet ridicol. Îmi fusese destul de dificil să obțin această permisiune pentru a merge la Reims și apoi mă gândeam la cei doi prieteni pe care îi rugasem să vină împreună cu mine.

Din nou acea voce a izvorât din adâncul meu: "Am spus coboară și scrie-i o scrisoare Margaretei."

Dar eu doream să  merg să văd catedrala din Reims și am ignorat și cel de-al doilea avertisment.  Cel de al treilea a răsunat așa de puternic în mintea mea, încât îmi era teama ca prietenii mei să nu-l fi auzit cumva. I-am surprins foarte tare în momentul în care m-am ridicat. Am încercat să le dau o explicație plauzibilă în momentul în care am coborât din camion. Dacă ei nu au înțeles, sergentul de bord a înțeles încă și mai puțin. Un tânăr soldat ales de către sergent a plecat în locul meu. Acel camion nu a făcut mai mult de 10 km și a explodat, trecând peste o mină care fusese pusă de pe șosea. S- a dezintegrat într-o clipă, omorând pe soldatul care-mi luase locul și rănindu-i grav pe cei doi prieteni care în curând au fost repatriați în Anglia și respectiv în Statele Unite."
Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Ingerii lui Dumnezeu vin la noi in mod ocultat."
James Russell Lowell