Prima pagina arrowVisul lui Iosif

Visul lui Iosif


Matei (cap. 1 , 19) povestește cum Maria după ce a rămas însărcinată cu Duhul Sfânt, când l-a anunțat pe logodnicul ei, acesta prima dată s-a hotărât să o părăsească:

«Iosif, logodnicul ei, drept fiind și nevrând să o vădească, a voit să o lase în ascuns. ªi cugetând el acestea, iată îngerul Domnului i s-a arătat în vis, grăind: "Iosife, fiul lui David, nu te teme a lua pe Maria, logodnica ta, că ceea ce a zămislit într-însa este de la Duhul Sfânt."»

ªi îngerul i-a spus că astfel se vor împlini cele spuse de proorocul Isaia: "Iată, Fecioara va avea în pântece și va naște un fiu..."

ªi continuă apostolul Matei: "ªi deșteptându-se din somn, Iosif a făcut așa cum i-a poruncit îngerul Domnului și a luat la el pe logodnica sa..."


Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Dumnezeu le-a poruncit ingerilor Lui sa te protejeze pe toate drumurile tale, sa te tina in brate pentru ca tu sa nu-ti lovesti piciorul de vreo piatra."
Psalmi 90, 11-12