Prima pagina arrowVindecata de cancer

Vindecata de cancer

Kathy crede cu tărie în ce s-a petrecut. Ea este în vârstă de patruzeci și cinci de ani, este mamă a trei copii și își conduce propria afacere. În urmă cu mai mult de zece ani, ea a fost diagnosticată ca având cancer la glanda tiroidă. După tratamentul cu radiații și chimioterapie, doctorul i-a spus că boala s-a extins și în alte părți ale corpului și probabil mai avea de trăit doar șase luni.

ªi-a lăsat afacerea pe mâna altora, a mers acasă la familia ei, și-a scris testamentul, și-a rezolvat treburile și a așteptat să moară.

Sistemul ei imunitar slăbit a lăsat-o vulnerabilă în fața infecțiilor. În mai puțin de câteva săptămâni, s-a declanșat o pneumonie virală și a fost necesară reinternarea ei în spital. În ciuda celor mai bune îngrijiri, boala lui Kathy devenea din ce în ce mai gravă. Într-o noapte, inima și respirația i s-au oprit. Doctorii s-au grăbit în salonul ei pentru a începe procedurile de resuscitare.

Iată evenimentul așa cum îl relatează Kathy:

angel24.jpg "Pentru câteva secunde, a fost  întuneric pretutindeni. Apoi, dintr-odată, eram pe un drum la înălțime, pe vârful unei creste, cuprinzând cu privirea o vale frumoasă. Culorile erau extrem de vii, mult mai intense decât cele experiementate în lumea fizică. Era mirific. Inima îmi era plină  de o mare bucurie.

Lângă mine se afla  o ființă de lumină. Totuși, prezența ei nu era precum lumina pe care o vezi, ci mai degrabă, o simțeam  și o înțelegeam. M-a atins, iar întregul meu corp  a fost umplut cu lumina ei. Iradia și  în afara mea. Am auzit o voce spunându-mi că nu puteam intra în acea vale minunată, întrucât copiii mei au nevoie de mine."

În mod aproape miraculos, Kathy și-a revenit din  stopul cardiac și apoi din pneumonie, pentru a experimenta un alt miracol câteva săptămâni mai târziu: dispariția cancerului.
Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Te acopera cu aripa lui, si sub aripile sale gasesti adapost."
Psalmi 91, 4