Prima pagina arrowVindecare miraculoasa

Vindecare miraculoasa

angel100.jpgO femeie care a fost diagnosticată cu carcinom bazocelular, o formă de cancer de piele.
Leziunea canceroasă era pe nas, iar doctorii  au insistat ca să o îndepărteze imediat. Iată ce povestește ea: "Eram în cea mai adâncă stare de depresie și dispersare pe care am trăit-o vreodată.

Cu două nopți înaintea intervenției chirurgicale dormeam, când am fost trezită de o lumină strălucitoare ce cădea pe fața mea. Am deschis ochii și am văzut o sfera mare de lumină, plutind la aproximativ  doi metri în fața mea. În interiorul ei era o lumină care se rotea ușor, de la stânga la dreapta. Această sferă mi-a vorbit. 'Nu ți-e frică, nu-i așa?'

Perceperea acestei lumini mi-a înlăturat orice teamă. De fapt am fost umplută cu cea mai incredibilă pace pe care am simțit-o vreodată. Cel care vorbea cu mine știa care erau toate problemele și temerile mele. M-am simțit ușurată de toate greutațile.

Dintr-odată, lumina a trecut direct prin mine. În acel moment, am fost cuprinsă de o iubire necondiționată, care era atât de completă și intensă, încât nu o pot descrie în cuvinte.
Am cerut să fiu vindecată de  cancer. De fapt, m-am rugat. Iar lumina a spus că ceea ce considerăm noi drept  rugăciune este mai mult o plângere, iar noi cerșim frecvent să nu  fim pedepsiți, pentru ceva ce, oricum, vom face din nou în viitor.

Mi-a cerut să mă gândesc la cel mai mare dușman al meu. Apoi mi-a spus să trimit toată lumina mea către el. Am făcut întocmai și, dintr-odată, o explozie de lumină a țâșnit din mine și s-a reîntors ca și cum s-ar fi reflectat într-o oglindă. Am devenit conștientă de fiecare celulă a corpului meu. Puteam chiar să-mi văd fiecare celulă a corpului. Sunetul și viziunea luminii proveneau din ființa mea. Plângeam, râdeam, tremuram, încercam să rămân fermă și să-mi țin respirația. Când mi-am revenit în final, ființa de lumină a spus: 'Acum te-ai rugat, cu adevărat, pentru prima dată în viața ta'."
Când s-a trezit în dimineața următoare ca să se ducă la spital să se interneze pentru operație, a constatat că se petrecuse un miracol – cancerul dispăruse pur și simplu!
Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Ingerii pot zbura deoarece ei insisi nu se considera a fi grei."
Cugetare scotiana