Prima pagina arrowUn mesager

Un mesager

angel242.jpgUrmătorul caz este cel al unui soldat care și-a întâlnit „moartea” în Libia, în timpul celui de-al doilea război mondial. El povestește cum a continuat să se lupte, când dintr-o dată a descoperit că nimeni nu-l vedea și că ceilalți soldați treceau prin el. A început atunci să observe câmpul de luptă și a descoperit alți camarazi „morți”. Situația i s-a părut bizară și a început să-și pună tot felul de întrebări, până când a descoperit un nou venit care avea un aer foarte diferit: „Necunoscutul nu purta nici un fel de uniformă și pentru câteva momente m-am întrebat cum era posibil să fi ajuns aici un civil. Avea aspectul unui arab. Când s-a întors către mine m-am simțit ca și cum aș fi fost recreat de către el. Am îngenuncheat în fața lui și am murmurat-Iisus, cu respectul unui copil.

-Nu sunt Iisus, sunt un mesager al Lui, a răspuns omul în fața căruia mă prosternasem. El vă cheamă.

-Dar pentru ce, am întrebat cu o voce tremurând.

El și-a ridicat privirea către ceilalți, dar eu din partea mea nu am văzut decât o lumină  glorioasă. Aceasta mi-a umplut creștetul capului și a distrus ceva care mă reținea în acel loc.”


Această mărturie fascinantă provine de la un soldat care nu a mai revenit de pe lumea cealaltă. Soția colonelului Gascoigne, care avea talente mediumice, a primit această mărturie prin scriere automată.


Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Dumnezeu le-a poruncit ingerilor Lui sa te protejeze pe toate drumurile tale, sa te tina in brate pentru ca tu sa nu-ti lovesti piciorul de vreo piatra."
Psalmi 90, 11-12