Prima pagina arrowUn mesager

Un mesager

angel242.jpgUrmătorul caz este cel al unui soldat care și-a întâlnit „moartea” în Libia, în timpul celui de-al doilea război mondial. El povestește cum a continuat să se lupte, când dintr-o dată a descoperit că nimeni nu-l vedea și că ceilalți soldați treceau prin el. A început atunci să observe câmpul de luptă și a descoperit alți camarazi „morți”. Situația i s-a părut bizară și a început să-și pună tot felul de întrebări, până când a descoperit un nou venit care avea un aer foarte diferit: „Necunoscutul nu purta nici un fel de uniformă și pentru câteva momente m-am întrebat cum era posibil să fi ajuns aici un civil. Avea aspectul unui arab. Când s-a întors către mine m-am simțit ca și cum aș fi fost recreat de către el. Am îngenuncheat în fața lui și am murmurat-Iisus, cu respectul unui copil.

-Nu sunt Iisus, sunt un mesager al Lui, a răspuns omul în fața căruia mă prosternasem. El vă cheamă.

-Dar pentru ce, am întrebat cu o voce tremurând.

El și-a ridicat privirea către ceilalți, dar eu din partea mea nu am văzut decât o lumină  glorioasă. Aceasta mi-a umplut creștetul capului și a distrus ceva care mă reținea în acel loc.”


Această mărturie fascinantă provine de la un soldat care nu a mai revenit de pe lumea cealaltă. Soția colonelului Gascoigne, care avea talente mediumice, a primit această mărturie prin scriere automată.


Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Poate ca un inger arata ca tot ceea ce noi am uitat: lucruri uitate, sentimente uitate, care nu par cunoscute atunci cand le reintalnim. Pierdute, dar care odinioara au fost ale noastre."
John Ashberry