Prima pagina arrowUn invatator pe care nu il cunosteam

Un invatator pe care nu il cunosteam

angel239.jpgAceasta este o mărturie amuzantă  dar oficiala a lui Sir Auckland Gedee, medic, care a fost făcută  în fața Societății regale de medicină din Londra.

Este interesant că acest subiect a avut ceea ce mai târziu s-a numit EGVM și a explicat confraților săi ceea ce a simțit în timpul morții sale și ceea ce i s-a petrecut după aceea.  Ne putem imagina fețele bătrânilor din familia regală atunci când acesta le-a povestit despre senzația sa de plutire.

„Puțin câte puțin am realizat că puteam să-mi văd nu numai propriul meu trup și patul pe care mă odihneam dar și tot ceea ce se găsea în casă și grădină. Am înțeles de la un învățător pe care nu îl cunoșteam și pe care îl numeam maestrul meu, că eram complet liber într-o anumită dimensiune  subtilă, unde „acum” corespundea într-o anumită măsură cu „aici-ul” spațiului tridimensional obișnuit.”

Un medic încercând să  explice de la tribuna unei academii de medicină moartea sa și prezența îngerului gardian, iată aceasta este ceva cu adevărat neobișnuit mai ales că acest lucru se petrecea în 1927!


Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Crede-ma: in tot ceea ce inseamna o incercare, o suferinta sau o datorie, este prezent un inger care te sustine."
Fra Giovanni