Prima pagina arrowUn dar de la Iisus

Un dar de la Iisus

angel212.jpgDar inainte de a va povesti despre intalnirea mea cu un inger adevarat, am sa va spun cateva dintre intamplarile prin care am trecut pana acum si din care am scapat cu bine. La 5 ani, m-am agatat de televizor ca sa ma dau uta, dar cum acesta nu a rezistat greutatii mele, s-a rasturnat peste mine si a ramas ancorat intre masuta TV si recamier, iar eu eram dedesubt, cu coltul televizorului infipt dupa ureche. De abia a reusit bunica mea sa ma scoata de acolo si sa ma doftoriceasca. La varsta de 8 ani, am avut un accident: am cazut in cap de pe bara de la batator si am fost diagnosticata ca avand fisura de craniu pe partea dreapta a capului. Am stat o saptamana internata la Spitalul "Gheorghe Marinescu". Durerile de cap au ramas si acum, dar am inteles ca totusi consecintele accidentului nu sunt prea grave.

Dupa doi ani de la acest eveniment, ma aflam in tren, cu mama, chiar langa scarile vagonului, unde asteptam sa cobor pe peron. Tocmai a oprit trenul in gara si am facut un pas, cand tot plafonul s-a desprins si, daca m-ar fi prins acolo, cred ca mi-ar fi retezat capul. Am coborat din tren infricosata, gandindu-ma la ce ar fi putut sa mi se intample, dar si de aceasta data ingerul meu pazitor a fost langa mine.

Inainte de examene, ma rog intotdeauna la ingerul meu sa ma ajute sa fiu sanatoasa, ca sa pot face fata efortului si stresului. La 16 ani, stateam in camera mea la birou si invatam, iar mama facea mancare la bucatarie. Am simtit deodata ca o forta neobisnuita ma tine lipita de scaun si ca in jurul meu a aparut o lumina intensa. In acel moment, biroul s-a curemurat si langa mine, pe birou, a aparut un inger de marimea unui copil cam de 12 ani. Era ceva incredibil, dar adevarat. M-a mangaiat si mi-a spus cu o voce calda sa nu imi fie frica, apoi cu aripile de un alb imaculat m-a inconjurat. Pe cap avea o aura. Penele aripilor erau moi si pufoase, iar albul lor stralucea de iti lua ochii. Eram uimita de ceea ce vedeam si nu imi venea sa cred, dar totusi a fost adevarat. Am stat asa extaziata cateva minute, pana cand ingerul meu pazitor a disparut. Am alergat imediat la mama, ca sa ii povestesc ce mi s-a intamplat. Mama, care a trecut cu mine prin atatea evenimente, m-a crezut si mi-a spus ca asta este un semn de la Dumnezeu. De atunci, ingerul meu pazitor imi mai apare in vis si stiu ca in ziua urmatoare voi avea o reusita sau voi fi aparata de un necaz.
Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Ei inca vin prin cerul din zori cu aripile intinse, Iar muzica lor cereasca pluteste deasupra lumii obosite."
William Shakespeare