Prima pagina arrowUn con gigantic de lumina

Un con gigantic de lumina

light04.jpgMike a avut o EGVM la vârsta de 9 ani, când a căzut de pe o stâncă.

„În timp ce căutam să-mi dau seama de situație, a apărut de nicăieri un con gigantic de lumină. Era mai la distanță de mine, astfel că m-am îndreptat către el.

Părea că ceva din lumina aceea este mai important pentru mine decât orice altceva. Am fost atras în el. Când am ajuns la vârful acelui con de lumină, am văzut acolo forma unei ființe umane. Această ființă minunată mi-a spus pe nume, nu pe numele pământesc, ci alt nume.

ªtiam că mi se adresează mie, dar nu este un nume cu care sunt apelat aici, pe pământ. L-am și uitat de atunci. Bărbatul din lumină a întins mâna și eu m-am întins să o ating. În timp ce-l atingeam, datorită iubirii și relaxării pe care le emana, am știut imediat că este Iisus.

Confuzia și teama pe care le avusesem, m-au părăsit. Era foarte frumos și strălucitor, îmbrăcat în robă albă și avea părul lung castaniu. Îmbrăcămintea și aparența erau cele ale Domnului și... mi-a arătat urmele de cuie din mâini.

Cât timp am fost în prezența Lui, am auzit o muzică încântătoare. Era absolut minunat. Era parcă un cor care cântau parcă niște imnuri sau doar fredonau. Sunetul era incredibil... e greu de explicat. Erau îngeri, mii de îngeri, îmbrăcați în robe albe și cântau. Stăteau în genunchi, cu brațele întinse în lături și cântau.”


Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Ingerii, slujitori ai Gratiei Divine, ne protejeaza."
William Shakespeare