Prima pagina arrowUn altfel de inger (Unlikely Angel)

Un altfel de inger (Unlikely Angel)

Misiunea sa este sa ajute o familie indurerata de pierderea unui membru. Pentru a-si indeplini misiunea Ruby are la dispozitie foarte putin timp, Craciunul fiind foarte aproape.
Ruby isi face intrarea in cadrul familiei ca babysitter pentru Sarah, o fetita de treisprezece ani, si Matthew, un simpatic baietel de opt ani. Ben (Brian Kerwin), tatal copiilor, dupa decesul sotiei sale s-a adancit in munca neglijandu-si copiii. Mai rau chiar, familia nu a mai sarbatorit Craciunul de la moartea sotiei lui Ben, cu cativa ani in urma.
Cu ajutorul Sfantului Petru, Ruby se acomodeaza cu familia la care locuieste temporar si chiar incearca sa le gaseasca o mama copiilor.
Cand Ruby incearca sa ii faca cunostinta lui Ben cu cea mai buna prietena a ei, o amuzanta neantelegere este cat pe ce sa-i dea peste cap planurile, dar lucrurile se aseaza in fagasul dorit chiar la timp pentru a sarbatori Craciunul.Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Ei inca vin prin cerul din zori cu aripile intinse, Iar muzica lor cereasca pluteste deasupra lumii obosite."
William Shakespeare