Prima pagina arrowStarea de comuniune cu experienta entuziasmului pe care o traiesc in mod profund si constant Ingerii

Starea de comuniune cu experienta entuziasmului pe care o traiesc in mod profund si constant Ingerii

       Îngerii și Îngerele trăiesc o extraordinară și exemplară exaltare, fervoare, ardoare în comuniunea cu Dumnezeu Tatăl. Ei sunt pătrunși și animați neîncetat de Spiritul Divin.

       Îngerii și Îngerele se lasă ghidați, însuflețiți și inspirați, în permanență, de Bunul Dumnezeu în viața lor, de aceea tot ceea ce ei realizează este sublim, perfect, desăvârșit și înălțător.

       Ralph Waldo Emerson afirmă: “Entuziasmul este mama efortului, iar fără el nimic măreț nu a fost realizat vreodată.”

       Entitățile Angelice experimentează entuziasmul ca un extaz sublim, divin: a fi în Dumnezeu, a-L avea pe Dumnezeu în tine (etimologic, entuziasm provine din termenii „en” - „în” și „theos” - „Dumnezeu”).

       Celebrul scriitor Paulo Coelho surprinde acest aspect: “Să faci un lucru cu entuziasm, tocmai asta înseamă a te afla la Porțile Paradisului, a simți iubirea care transformă, a face alegerea care te duce în fața lui Dumnezeu. Acest entuziasm ne pune în legătură cu Sfântul Duh.”

       Îngerii și Îngerele se entuziasmează, adică se lasă atrași în Dumnezeu, pe care-L întâlnesc cu o fericire copleșitoare peste tot, în întreaga Manifestare.

       În Dumnezeu ei trăiesc întregul mister, misterul Creației, cunosc toată profunzimea și complexitatea ei.

       Ei savurează plenar entuziasmul în toate fațetele și nuanțele sale.

       Vauvenargues punctează: “Nu ne putem ridica la adevărurile mari fără entuziasm.”

       Pentru Îngeri și Îngere a trăi totul cu entuziasm este firesc, genuin.

       Ei exaltă de entuziasm și prin ei emană viața.

       Așa cum apare la Edward Bulwer-Lytton: “Entuziasmul este spiritul sincerității și adevărul nu poate săvârși victorii fără el.”

       Ființele Angelice ne însuflețesc o stare extraordinară de elan, avânt nestăvilit către Dumnezeu, o aspirație frenetică de comuniune cu El, așa cum spune Iisus: “Împărăția Cerurilor se ia cu năvală și cei ce dau năvală pun mâna pe Ea”.

       Pera Novacovici descrie: “Entuziasmul este energia care te împinge pe cele mai mari culmi ale vieții tale. Nu doar că entuziasmul te face să îți depășești condiția și să obții rezultate extraordinare, însă îi molipsește pe cei din jurul tău să fie maxim din ce pot să fie. Entuziasmul se aprinde în noi când ne dăm seama că este în puterea noastră să devenim ceea ce vrem să fim și să realizăm ceea ce ne-am propus. Este o combinație de curaj, optimism și pasiune care ne face oameni cu adevărat superiori.”

       Cu entuziasm, tot ceea ce este benefic și divin integrat devine posibil.

 

Îngerii sădesc în noi entuziasmul

       Îngerii și Îngerele ne insuflă și învață să primim deschiși, cu nesfârșită bucurie și entuziasm viața, astfel o putem descoperi, simți și trăi plenar.

Cu infinită generozitate, ei ne deslușesc că a trăi viața cu entuziasm ne oferă, totodată, posibilitatea, de a trăi totul mai bogat, nuanțat, intens, frenetic, a descoperi și experimenta multiplele aspecte ale vieții.

       Colin Turner recomandă: “Orice începi, începe cu entuziasm.”

       Entitățile Angelice ne inspiră să fim atrași, fascinați, permeabili la tot ceea ce ne-ar putea entuziasma: un cuvânt, un gest, o privire, un peisaj, o întâlnire, o conjuctură. A fi mai mereu entuziaști ne trezește spiritul poetic, inspirația artistică, romantismul, rafinamentul și ne oferă energia necesară pentru a le exprima.

       Ființele Angelice ne îndrumă să savurăm plenar entuziasmul atât în lucrurile care ne apar ca fiind plăcute și dorite, cât și în lucrurile noi, neprevăzute, pe care le descoperim, apoi ca fiind și ele, la rândul lor, agreabile și atractive. Ne ajută să ne lăsăm entuziasmați și să îmbrățișăm, explorăm direcții, orizonturi, perspective, puncte de vedere noi.

       Un gânditor explicitează: “Entuziasm. Imbold ... pentru saltul în necunoscut.”

       Atunci când ne deschidem ființa către Îngeri și Îngere, ei ne sădesc în suflet și minte idei, intuiții, inspirații noi, creatoare, optime, spre exemplu, cum am putea să ne organizăm mai bine viața, activitatea, timpul, vacanțele;   ne insuflă să fim foarte entuziasmați că am descoperit aceste idei și să le punem în aplicare cu efervescență.

       Bo Bennett precizează: “Entuziasmul este emoție cu inspirație, motivație și puțină creativitate.”

       Entitățile Angelice ne ajută să înțelegem că trezirea entuziasmului ne înlesnește realizarea oricărei acțiuni, proiect indiferent de anvergura, complexitatea și dificultatea sa. Atunci când realizăm ceva entuziasmați, facem aceasta mai calitativ și eficient, cu mai multă dăruire și abnegație.

       După cum se spune: “Puneți entuziasm în tot ce faceți și apoi așteptați rezultate minunate.”

       Găsim la Herbert Harris : “Puterea magnetică a entuziasmului produce întotdeauna efecte.”

       Îngerii și Îngerele ne sprijină să trăim entuziasmul atât în viața noastră interioară, cât și în cea exterioară, cu familia, prietenii, colegii, toți cei pe care-i întâlnim. Ne impulsionează să dăruim un entuziasm debordant celor cu care venim în contact, aceasta ne face să ne înviorăm, bucurăm și simțim bine împreună. Atunci când comunicăm cu ceilalți, ne asistă să-i molipsim cu entuziasm.

       Herbert Harris observă: “Când acționezi cu entuziasm, transmiți entuziasmul.”
       “Entuziasmul este una dintre cele mai importante însușiri. Este o stare contagioasă a minții.”

       Atunci când intrăm în comuniune cu Îngerii și Îngerele, ei ne inspiră să privim, admirăm, contemplăm entuziasmați natura, florile, copacii, pădurile, peisajele minunate, păsările, animalele, formele de relief, fenomenele naturii, Soarele, Stelele, Planetele; ne face să fim cu totul atenți, elevat receptivi la tot ceea ce ne înconjoară, astfel sesizăm și ne bucurăm de minunea, frumusețea și unicitatea fiecărui aspect al Creației.

 

Invocarea Îngerilor

       Îngerii și Îngerele sunt întotdeauna bucuroşi să ne impulsioneze, îndrume, asiste.

       Îngerii și Îngerele care dăruiesc cu generozitate entuziasm, sunt reprezentați, emanând jerbe, fascicule de lumini multicolore, fascinante.

       Ei oferă neprețuite impulsuri.

       Putem invoca cu aspirație și sinceritate Îngerii și Îngerele să ne dăruiască capacitatea de a ne entuziasma, a ne lăsa cuprinși, pătrunși, infuzați de entuziasm debordant.

       Îi putem ruga să ne însuflețească, să ne umple de spirit, să ne trezească pofta de viață.

       Îi rugăm pe Îngeri să ne susțină să ne împlinim cu elan și fervoare menirea spirituală pe care ne-am asumat-o.

       Putem simţi și conștientiza prezenţa sublimă, subtilă, divină, angelică, inspiratoare, însuflețitoare, luminoasă, înălțătoare, ocrotitoare, minunată a Îngerilor și Îngerelor când suntem entuziaști.

       Este bine, este firesc să manifestăm recunoştinţă faţă de Îngeri pentru tot ajutorul şi darurile pe care ni le oferă.

       Putem invoca Îngerii și Îngerele, îndrumarea şi susţinerea lor oricând, în fiecare zi, toată viața, pentru noi, cei dragi, cei aflaţi în suferinţă, cei care au probleme de sănătate, pentru ţară, umanitate şi planeta Pământ.

       Nu trebuie să uităm nicio clipă că, pentru a beneficia de fiecare dată, într-un mod liber, de pe urma ajutorului lor, este, în prealabil necesar, să le cerem de fiecare dată ajutorul.


Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Ingerii lui Dumnezeu vin la noi in mod ocultat."
James Russell Lowell