Prima pagina arrowSalvarea Gabrielei

Salvarea Gabrielei

angel107.jpgDA. Avem nevoie de acest site. E minunat sa afli cate se pot intampla in jurul nostru, in viata noastra si sa nu stim ca poate acolo a fost "mana unui Inger divin" trimis sa ne ajute.

Acesta a fost si gandul meu dupa ceea ce s-a petrecut cu ani buni in urma cu verisoara mea Gabriela. Era in ultimul an la facultate si trebuia sa ajunga neaparat in Bucuresti sa-si depuna proiectul de diploma la profesorul indrumator. Aceasta a fost cauza pentru care trebuia sa  prinda singurul accelerat care trecea prin orasul Slobozia catre Bucuresti. Eram impreuna, mergeam si eu catre Bucuresti, eram bucuroase ca suntem impreuna si nu ne plictisim, dar autobuzul cu care veneam spre Slobozia a intarziat putin, iar in gara trenul sosise deja la linia 1. Trenul s-a pus in miscare fara sa putem lua bilet si ea atunci a vrut sa urce din mers, a intrat in panica, parca nu m-a mai auzea cand i-am spus sa-l lase sa plece ca mai e o zi si maine sa predea proiectul. A sarit pe scara trenului si din cauza vitezei a cazut cu piciarele pe sina iar din urma veneau rotile din spate ale vagonului. Am auzit atunci doar tipete, putinii oameni de pe peron au ramas uimiti.
Unul singur, un Om a alergat si a tras-o de pe linia ferata, doar pantoful intepenit intre sine era marturia ca acolo cazuse ea, Gabriela.
Eram buimacita, se intampla sub ochii mei dar eu parca eram anesteziata, parca timpul se oprise in loc pentru cateva secunde. Am vazut atunci oameni inchinandu-se spunand ca a fost mana lui Dumnezeu, ce forta l-a impins pe omul acela sa alerge  sa o ridice de pe sine, nu aveam nici o explicatie.
A fost o intamplare care mi-a ramas intiparita in minte si, de atunci, mereu ii spun sa nu uite sa-i multumeasca Ingerului Gabriel pentru ca eu cred ca El a salvat-o.
Anii au trecut. Gabriela a facut nunta peste doar cateva luni de la acea intamplare si are un copil.
A fost o intamplare de care-mi amintesc in fiecare an pe 8 noiembrie, ziua Sfintilor Arhangheli Mihail si Gabriel, dar parca pana acum nu am inteles niciodata puterea ingerilor.


Sa multumim ingerilor pentru fiecare zi a vietii noastre!
Ei sunt mesagerii Domnului!

Ioana


Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Si erau ciobani pe acelasi taram, la stana, care pazeau noaptea oile. Si iata, ingerul Domnului a venit catre ei si lumina Domnului straluci in jurul lor si ei s-au temut tare. Si ingerul le-a spus: ĎNu va temeti! Iata, eu va anunt o mare bucurie care se va revarsa asupra intregului popor, pentru ca astazi vi s-a nascut Mantuitorul..."
Evanghelia dupa Luca, 2, 8-10