Prima pagina arrowReverendul Patton si ingerii

Reverendul Patton si ingerii

angel39.jpgÎntorcându-ne în timp, vom găsi un alt caz, extraordinar de salvare prin intermediul unul înger, al cărui protagonist a fost reverendul John G. Patton, misionar în insulele Hebride.

"Într-o noapte," povestește chiar pastorul, "misiunea a fost înconjurată de indigeni ostili, care aveau intenția evidentă de a arde clădirile din rnisiune și de a-l ucide pe reverend și pe soția sa. Aflați în imposibilitatea de a se apăra, cei doi soți se rugau la Dumnezeu să-i ajute și cu o mare surprindere au realizat că la primele semne ale dimineții atacanții plecaseră fără a face nimic din ceea ce-și propuseseră să facă.

La un an după acest eveniment, șeful acelui trib s-a convertit la creștinism și reverendul Patton, amintindu-și de evenimentele din acea noapte, l-a întrebat ce l-a împiedicat sa-i ucidă și să distrugă misiunea. Cu o enormă surprindere, șeful a povestit că în timp ce el și oamenii lui se pregăteau să atace, au văzut numeroși oameni vânjoși care făceau de gardă în jurul misiunii. Oameni înalți și puternici, îmbrăcați în veșminte stălucitoare, cu spade în mâini. Atunci li s-a făcut frică plecând și neîntorcându-se pentru că se temeau de acei luptători care apărau misiunea. Reverendul Patton a fost convins (și nu a ezitat să o scrie) ca îngerii au fost cei care l-au protejat pe el, pe  soția lui și opera misionară începută în acea țară îndepărtată.
Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"De fiecare data cand moare un copil bun, coboara pe Pamant un inger al lui Dumnezeu, il ia in brate, isi intinde aripile mari si albe, zboara impreuna cu el in toate locurile care ii placeau copilului, ii culege un buchet de flori pe care le duce sus lui Dumnezeu, unde vor inflori si mai frumos decat pe Pamant."
Hans Christian Andersen