Prima pagina arrowPrintesa care vorbeste cu ingerii

Printesa care vorbeste cu ingerii

printesa_martha.jpgPrințesa Martha Louise este fiica cea mai mică a regelui Harald al Norvegiei și a reginei Sonja. Încă de când era copil, a descoperit că poate citi gândurile și simți stările oamenilor și a început să intre în contact cu entitățile angelice. Continuând să aibă încredere în percepțiile ei, și-a finalizat studiile și și-a luat diploma de psihoterapeut, fiind foarte atrasă de terapiile alternative. La vârsta de 35 de ani a pus bazele unei școli numite Astarte Education unde studenții care se înscriu la cursuri pot învăța cum „să creeze miracole” în viețile lor și să comunice cu îngerii, pe care ea îi descrie ca fiind „forțe ce ne înconjoară și care sunt un sprijin și un ajutor în toate aspectele vieții noastre”. Motto-ul școlii este: „Creați miracole în viața voastră cu ajutorul îngerilor și prin capacitățile voastre.” Martha Louise a declarat că a ales să desfășoare această activitate pentru a ajuta pe fiecare om care dorește să-și trezească capacitățile latente, să-și deschidă inima către comuniunea inefabilă cu entitățile angelice care se află în permanență în jurul nostru.

Ea a început să-și folosească capacitățile de vindecare și de clarvedere în cadrul familiei sale și pentru a-i ajuta pe cei apropiați. Prințesa Mette-Marit, soția prințului moștenitor al Norvegiei, Haakon, a povestit într-o biografie a prințesei Martha Louise scrisă de Erik Fosnes Hansen că printr-o neobișnuită strângere de mână, cumnata sa a ajutat-o să se vindece de o inflamație pelviană. “Poate a fost doar o strângere sănătoasă de mână, dar ea a avut o căldură specială în palmele ei,” a spus prințesa Mette-Marit. “Există, desigur, o mulțime de oameni care au mâini călduroase și plăcute, dar ea parcă a avut un mic soare înăuntrul ei.”

Această preocupare mai puțin obișnuită, mai ales pentru membrii unei familii regale a declanșat tot felul de controverse din partea bisericii, a instituțiilor și departamentelor pentru sănătate etc.
Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Nu ca ingerii are fi mai sfinti decat oamenii sau demonii, dar faptul ca ei nu asteapta sfintenia decat de la Dumnezeu ii face intr-adevar ingeri."
William Blake