Prima pagina arrowOracolul ingerilor

Oracolul ingerilor

oracolulingerilor.jpgÎngerii au puterea de a ne proteja pe fiecare dintre noi și de a ne oferi ajutor, ghidare și iubire veșnică necondiționată.

Prin Oracolul ÎNGERILOR, aveți acum la îndemână calea de a pătrunde această înțelepciune divină. Cele 36 de cartonașe reprezintă ilustrări simbolice, frumoase și inspirate ale tuturor ierarhiilor angelice.

In Oracol, fiecare ilustrarea a îngerilor Împărățiilor Cerești (Cerul Formator, Cerul Creației, Cerul Paradisului) vă oferă inspirația divină, claritatea minții, a cunoașterii și a discernământului de care aveți nevoie în problemele de zi cu zi, în afaceri, în relațiile de iubire, în carieră, în evoluția spirituală, dar și în momentele de cotitură ale vieții.
Semnificația simbolică și interpretările cartonașelor cu îngerii tuturor ierarhiilor angelice oferă doar aspecte pozitive de iubire și de energie binefăcătoare pentru orice situație în care vă aflați.

Cartea ilustrată care le însoțește, cuprinde descrieri ample, simbolism, corespondențe, explicații și comentarii pentru toți îngerii reprezentați în fiecare cartonaș în parte și arată cât de simplu și eficient se poate utiliza Oracolul ÎNGERILOR.

Lăsați dragostea îngerilor și energia lor binefăcătoare să vă pătrundă viețile!
Fiți deschiși față de viață, deschideți-vă inimile față de Oracolul ÎNGERILOR și lumea angelică se va deschide către voi, ACUM SI AICI!

ISBN: 978-973-0-05612-9
sursa: PRONIA INTERNATIONAL
oracolul.ingerilor@gmail.com

http://oracolulingerilor.blogspot.com


Despre Oracolul ingerilor
Oracolul ingerilor
Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Este minunat cum fiecare inger, in orice directie si-ar intoarce corpul si fata, il vede mereu pe Dumnezeu in fata lui."
Emanuel Swedenborg