Prima pagina arrowO fiinta magnifica, o fiinta perfecta

O fiinta magnifica, o fiinta perfecta

După  nașterea copilului ei, Theresa a avut un atac de cord. Experiența care a urmat a dus-o pe Theresa în prezența lui Iisus, unde ea a simțit iubirea lui Dumnezeu:

light05.jpg„Emoția și bucuria mea erau intense și îmi dădeam seama că totul din jurul meu era cufundat într-o tăcere liniștitoare – și aveam sentimentul că o energie radia în toată atmosfera. Atunci, a apărut lângă mine o ființă, pe care am recunoscut-o ca fiind Iisus Cristos.

Era o ființă magnifică, o ființă perfectă – El era minunat. Părul îi era castaniu-auriu și avea și o aureolă albă. Avea niște ochi albaștri minunați care păreau să te privească direct în suflet. Albul acela strălucitor care venea de la El iradia la o distanță considerabilă în afara trupului Său. ªtiam pur și simplu că este El. L-am recunoscut cu inima. Nu L-am întrebat niciodată cine este. Nu era nevoie.

M-a chemat către El și și-a pus mâinile într-ale mele și am văzut un zâmbet liniștitor pe fața Lui. Ajungând mai aproape de El, iubirea pe care am simțit-o era extraordinară. Mă uitam la El și mă simțeam atât de recunoscătoare că sunt acolo – parcă eram acasă. Chiar eram acasă... am simțit că m-am reîntors acasă și că-mi fusese dor de El. Îl iubeam atât de mult.

Stând lângă  El, totul a devenit foarte tăcut, liniștit, iar El mi-a spus să  mă uit la viața mea. Dintr-odată, toți care erau în camera aceea – nu, de fapt nu era o cameră – toți din acel spațiu au văzut și au simțit și au experimentat toată viața mea. La fel și eu...”
Orice reproducere, integrala sau partiala, a acestui articol, fara acordul scris al site-ului angelinspir.ro, este strict interzisa si se pedepseste conform Legii drepturilor de autor.

Video

video47.jpg

Rugaciune

angel06.gif

Impresii

Daca doriti sa ne trimiteti impresii personale
11.gif

Ganduri inspirate

"Poate ca un inger arata ca tot ceea ce noi am uitat: lucruri uitate, sentimente uitate, care nu par cunoscute atunci cand le reintalnim. Pierdute, dar care odinioara au fost ale noastre."
John Ashberry